Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yıldız Çağrı Atiksoy: Anne olmak istiyorum!

Yıldız Çağrı Atiksoy: Anne olmak istiyorum!
0
171

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
yildiz_cagri_atiksoy_anne_olmak_istiyorum_1658390768_2218.jpg

Kendisi gibi oyuncu olan Berk Oktay ile Şubat ayında nişan yüzüğü takan Yıldız Çağrı Atiksoy, evlendikten hemen sonra anne olmak istediğini açıkladı. Ünlü oyuncu nikah ve düğün tarihiyle ilgili de bilgi verdi.

Geçtiğimiz aylarda nişan yüzüğü takarak evlilik yolunda ilk adımı atan Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti düğün hazırlıklarına başladı. Müstakbel eşi ile tatilde olan Atiksoy, nikah ve düğün tarihiyle ilgili açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, evlendikten sonra da hemen anne olmak istediğini dile getirdi.

35Grw_1658390779_218.jpg
Yıldız Çağrı Atiksoy

"ANNE OLMAYI ÇOK İSTİYORUM"

Çocukları çok sevdiğini belirten ünlü oyuncu, "Anne olmayı çok istiyorum. Allah nasip eder inşallah" ifadelerini kullandı.

B6Vp3_1658390791_0959.jpg
Ünlü çift nikah ve düğünü yazın sonunda yapmayı planlıyor

Öte yandan nikah ve düğünü yaz sonuna ertelemeyi düşündüklerini söyleyen Atiksoy, "Düğün salonda yapılmayacak, hiç benlik değil" dedi.

voscK_1658390797_3548.jpg
Yıldız Çağrı Atiksoy anne olmak istediğini söyledi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Türkan Şoray konuşmakta güçlük çekti!

Similar threads

Geçtiğimiz aylarda İzmir'de nişan yüzüğü takarak evlilik yolunda ilk adımı atan Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy dün akşam sade bir törenle nikah masasına oturdu. Yasak Elma dizisinin sezon finalinde ekipten ayrılarak ATV ekranlarında yayınlanacak olan 'Bir Küçük Günışığı' projesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Geçtiğimiz aylarda İzmir'de nişan yüzüğü takarak evlilik yolunda ilk adımı atan Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'un düğün tarihleri belli oldu. 'Bir Küçük Günışığı' adlı dizide rol alan Oktay ile Kuruluş Osman'ın Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy, 9 Eylül'de olacak düğünleri için düğün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Geçtiğimiz aylarda İzmir'de nişan yüzüğü takarak evlilik yolunda ilk adımı atan Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'un düğünleriyle ilgili bir gelişme yaşandı. 'Bir Küçük Günışığı' adlı dizide rol alan Oktay ile Kuruluş Osman'ın Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy'un nikah tarihi belli oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Evlilik hazırlıkları yapan Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti önceki gün İstanbul'da bir alışveriş merkezinde Monica Bellucci'nin de bulunduğu tek kişilik tiyatro oyununu izlemeye gitti. Gösteri öncesi kameralara yansıyan ünlü çift düğünleri hakkında gelen soruları yanıtsız bırakmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Kuruluş Osman dizisinde Malhun karakterini canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy'la Yasak Elma dizisindeki Çağatay karakterinde rol alan Berk Oktay, 2 Şubat 2022 tarihinde sade bir törenle nişanlandı. Bir süredir evliliğe niyetlenen Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çifti dün akşam İzmir'de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,444Konular
980,894Mesajlar
29,490Kullanıcılar
TulparSon üye
Üst Alt