Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yıldız Şehriyeli Pirinç Pilavı

Yıldız Şehriyeli Pirinç Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yıldız Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*1 kese pirinç Benim kasem biraz büyüktü
*Yarım çay bardağı yıldız şehriye
*1 tatlı kaşığı tereyağ
*1 tatlı kaşığı margarin
*Az bir sıvı yağ
*Tuz
*Sıcak su
*Tablet et suyu

Yıldız Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi Yapılışı Öncelikle suyumuzu tüpe koyalım o kaynayana kadar pirinçi ayrı bir kapta suda bekletelim suyumuz kaynadıktan sonra Bir tencereye yağlarımızı ve şehriyeyi katalım şehriye hafif renk verince yıkadığımız pirinçi katalım, biraz kavurduktan sonra ayni kase ile iki kase suyumuzu dökelim, ben et suyunu suda eriterek kattım, az birazda tuz kattım Kaynamaya başlayınca altını kıstım tüm suyunu çektikten sonra tüpü kapatalım üstüne havlu koyup biraz dinlendikten sonra servis edebilirsiniz

Umarım anlatamışımıdır*

Similar threads

Mısırlı Yıldız Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı pilavlık pirinç *4 subardağı su (tavuk suyu veya etsuyu olur ) *1 yemek kaşığı tereyağ ve sıvı yağ *1 subardağı haşlanmış mısır tanesi *1 çay kaşığı tuz *1 çay bardağı yıldız şehriye Mısırlı Yıldız Şehriyeli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Zeytinyağlı Yıldız Şehriyeli Yasemin Pirinç Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *1 küçük kase yasemin pirinç (Ilık tuzlu su ile yıkanıp süzülecek ) *1 çay bardağı yıldız şehriye *2 kase su (Arzuya göre etsuyu, tavuk suyu da olur ) *1çay kaşığı tuz *3 yemek kaşığı zeytinyağı Zeytinyağlı Yıldız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Şehriyeli Pirinç Pilavı (Kavurmadan) Tarifi İçin Malzemeler *Yarım çay bardağı arpa şehriye *2 su bardağı pirinç *1 kaşık tereyağı *4 kaşık sıvı yağ *2 adet et veya tavuk bulyon *3 su bardağı sıcak su Şehriyeli Pirinç Pilavı (Kavurmadan) Tarifi Yapılışı Pilava başlamadan 1 saat önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Şehriyeli Pirinç Pilavı ( Denemelisiniz ) Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı pirinç *Yarım su bardağı şehriye *1 yemek kaşığı tereyağı *3 yemek kaşığı sıvı yağ *1 tatlı kaşığı tuz *4 su bardağı sıcak su Şehriyeli Pirinç Pilavı ( Denemelisiniz ) Tarifi Yapılışı Yağların hepsini pilav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *Arpa Şehriye *Pilavlık Pirinç *Tavuk Suyu *Sıvı Yağ Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi Yapılışı Sıvı yağı tencereye döküyoruz Ardından yarım çay bardağından biraz fazla arpa şehriyeyi de pilavlık tencereye ekliyoruz Şehriyeler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt