Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Şarkı Sozleri

Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Şarkı Sozleri
0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Şarkısı Sozu

Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Şarkısının Sozleri

Ben seni boyle sımsıcak bilmezdim
Eridi gonlumun karlı dağları
Senden once kimseyi beğenmezdim
Cozuldu gonlumun buzdan bağları
Dur sana şoyle bir bakayım
Aşkımı sakla bir ben bulayım
Gec kalmadık sevilmeye sevmeye
Hasret kaldık biz muhabbet etmeye
Sırılsıklam eden aşk yağmurları
Surukluyor beni mecnun etmeye

Similar threads

Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Şarkı Sozleri Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Sozleri Nefesinin uzağında, feleğin kor tuzağında Gormediğim yar bana merakta Buraları boş gonul diyor koş Zaman gecmeden ooooo İcerde dışarıda olsun gozum ustunde, ustunde Başına bir hal gelmesin elim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Şarkı Sözü isteyenler için Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Şarkı Sözleri Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Sözleri Romantik şarkıların kraliçesi Yıldız Tilbe'nin hayranlık uyandıran şarkılarından biri olan Aşkımı Sakla şarkısı sözleri bu sayfamızda Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Yıldız Tilbe'den Aşkımı Sakla Şarkısının Sözleri Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Şarkı Sözleri Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Sözleri Başarılı şarkıcı ve laf yazarı Yıldız Tilbe 'den harika bir şarkı daha melekleryildiztilbedenaskimisaklasarkisininsozleri5c57a15aa2375alt Bu sayfamızda Yıldız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
~~~Yıldız Tilbe Yalanlar~~~ Beni aptal zannedip teselli ol ya ya Bu zamanda boyle Aşkı anca bulursun ara Sen akıllısın herkes ayakta uyurgezer ya Benim gibi sev de gor bak kac bucakmış dunya Yok deneme bile İstemem seni bıraktım hem de seve seve Aşkımı sana harcatmam hem de bile bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Yıldız Tilbe İşinden Kovuldu Yıldız Tilbe Haberi Yıldış Tilbe İşinden Kovuldu Deli bir o kadarda şarkılarıyla bizi mest eden Yıldız Tilbe kendini çılgınlığıyla işinden kovdurmayı becermişBakalım işin iç yüzünde ne varmışYani haberin detayları altında 1548633483 1548633483...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt