Yıldız Tilbe Bahtımın Karası (Verem) Hayır ben değilim Hayır aşktır mağlup olan Hayır ben değilim Hayır aşktır mağlup olan Gün gün ötelere gidiyor çocukluğum Yakalamak ne mümkün Yazdan kalma bir akşam iner gönlüme Mazi bir bir canlanır gözümde Vakit alçak, gelmiyor zalim bana inat Bahtımın karası yar Çok uzaktan neye yarar Yollarım bağlı Suçlu gönül tekrar haklı Bahtımın karası yar Fazla uzakta neye fayda Yollarım emrindeki Suçlu gönül yine haklı Gözüme baka baka beni ateşe atıyor ah mahsus Gün be gün sabrım tükeniyor eyvah Bahtımın karası yar Fazla uzaktan neye fayda Yollarım alt Suçlu gönül tekrar haklı Gözüme baka baka beni ateşe atıyor ah kasten Gün be gün sabrım tükeniyor yazık Hayır ben değilim Hayır aşktır mağlup olan Hayır ben değilim Hayır aşktır mağlup olan Gün gün ötelere gidiyor çocukluğum Tutmak ne muhtemel Yazdan kalma bir akşam iner gönlüme Mazi tek tek canlanır gözümde Süre alçak, gelmiyor acımasız bana inat Bahtımın karası yar Çok uzakta neye yarar Yollarım ast Suçlu gönül yine haklı Gözüme baka baka beni ateşe atıyor ah mahsus Gün be gün sabrım tükeniyor yazık Bahtımın karası yar Fazla uzak neye yarar Yollarım alt Suçlu gönül yeniden haklı Gözüme baka baka beni ateşe atıyor ah bile bile Gün be gün sabrım tükeniyor yazık Bahtımın karası yar Fazla uzakta neye fayda Yollarım bağlı