Yıldız Tilbe Bende İstiyorum (Tipim Değilsin Gerçekten) Aşkın yeri yurdu vakti zamanı değil Sana rastladım olan oldu Tipim değilsin sahiden Fakat o bakışlarında beni herşey çağırıyordu Savunmasız bir aşk düşüncemin kıyısına yanaşıp demir attı İster öldür ister at aşkım senindir dedi ve kapılarını açtı Kanun değişmez aşk böyle ne ayrılır ne elele Sana akınca sana bakınca sana acıkınca Pek sevilmek istiyorumki her an daha fazla Kalbinde yerimi alacağım fakat beni fazla sev yahut giderim Aşkınla ağlayıp güleceğim hissediyorum bende istiyorum(gel gel gel gel) Çekicilik gelip geçici iç güzelliği zorunlu Senle aklım başıma geldi Her dediğimi yapınca bu dek sevip sayınca aşkın kapladı yüreğimi Savunmasız bir aşk düşüncemin kıyısına yanaşıp demir attı İster öldür ister at aşkım senindir dedi ve kapılarını açtı Kanun değişmeyen aşk böyle ne ayrılır ne elele Sana akınca sana bakınca sana acıkınca Böylece sevilmek istiyorumki her lahza daha pozitif Kalbinde yerimi alacağım fakat beni çok sev yoksa giderim Aşkınla ağlayıp güleceğim hissediyorum bende istiyorum