Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yıldız Tilbe - Çat Kapı

Yıldız Tilbe - Çat Kapı
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yıldız Tilbe Çat Kapı Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle basit biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasretin Tek başıma yarı mahşer yeriyim Yüreğimdeki her yer, bu evde seni bekler Hadi çat kapı gel sevineyim Birazcık kavga ederiz, ola ki azıcık güleriz Bir küser bir barışır kalbimiz Seni nasıl özledi, yüreğim sanki deli Kıskandığım için affet beni başkası var dediler, inanmadım sevgilim Gözlerimle görmeden, senden nasıl vazgeçerim Sözde yıllar oldu gittin, bir gün bitti sevgilim Dört duvar üstüme yürür sensiz, güya sen mutlu musun bensiz Geceyi güneş siler, beni senin hasretin Tek başıma yarı mahşer yeriyim Şu kalbimdeki her yer, bu evde seni bekler Hadi çat kapı gel sevineyim Biraz ağız dalaşı ederiz, şayet azıcık güleriz Bir küser bir barışır kalbimiz Seni nasıl özledi, yüreğim çılgın yarı Kıskandığım için affet beni  

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt