Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıldız Tilbe - Çöpteyim

Yıldız Tilbe - Çöpteyim
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yıldız Tilbe Çöpteyim Senin aradığın bendim Bana inat onu sevdin Gözümün önünde gezdin Beni zaafımla ezdin Hepside sevdiğim için Gittim geldim sevdim saydım Aldım verdim sildin yazdım diğer taraftan kendime senin gözünden bir baktım Çöpteyim Sever belirmek bir moda oldu Senden bana hiç hiç bir şey olmaz Romantik olsun yürek parçalayıcı olsun Kalbimde katiyen aşk kullanılmaz Ne dek övgü ettin Beni sana aşık ettin Gece gündüz mesaj çektin Evimin önünden geçtin Her şeyine eğlence ettin  

Similar threads

Yıldız Tilbe Kime Kin Ettinde Giydin Alları kime kin ettin de giydin alları yakın iken ırak ettin yolları çok mihnetle yetirdiğin gülleri vardın gittin bir soysuza yoldurdun sen beni topla da kuşağın kuşan ayrılır mı senin sevdana düşen safa geldin diye sarıp sarmaşan niçin benden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Yıldız Tilbe Güvenilmez Esmer Sabah vakti birincil göz açtığında ben olsam Ellerini yıkadığın su havlu olsam Utanmadan,sıkılmadan,kimselere danışmadan Kalbinde dolaşan ilk ve son olsam Beni sevmiyorsan halimden anla Aşkımın yolunu keser gibisin Beni benden alıp gider gibisin Yavaş konuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Yıldız Tilbe Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım Seni canım diye Yüreğime nakış diye Sevdiğime hiç pişman olmadım Beni zaman zaman el yerine Koyduğun anlarda sana hiç darılamadım Sana yandan söne her yerine her şeyine Ayrıca zeki ayrıca deli bitiyorum Seninle el ele salınarak gitmeye Ağlamaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Yıldız Tilbe Aşkın Benden De Öte yıldız tilbe gördüğüm düşlerin ömrü benden uzun Gördüğüm düşlerin ömrü benden uzun Seni fazla seviyorum mutsuzum Herşeyim bana inat Görmüyor yüzüm bakımlı Çok özlüyorum huzursuzum Ben sana dayanamam ayrımı hiç duramam Gözlerinde gece olmuyor Güneşi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Yıldız Tilbe Oynama şarkı sözleri yıldız tilbe oynama yıldız tilbe, oynama, şarkı sözleri sizler için bu yazımızda arkadaşlar 1549253518 1549253518 yildiztilbeoynamasarkisozleri5c57bb9314f29yildiztilbeoynamasarkisozleri5c57bb9314f29yildiztilbeoynamasarkisozleri5c57bb9314f29 Sanatçı yorumcu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt