Yıldız Tilbe Hangi Soruya Sinirlendi ibrahim tatlıses sinirlendi yıldız tilbe nerede sahne alıyor 2010 yıldız tilbe nerde sahne alıyor 2010 İbrahim Tatlıses'le olan tartışmasından sonradan çok fazla sesi soluğu çıkmayan Yıldız Tilbe katıldığı programda sunucunun sorularını sinirlenmişNeler sordu acaba spiker Yıldızı bukadar sinir edecekyildiztilbehangisoruyasinirlendi5c4e7aad55337pngalt 1548647080 1548647080 yildiztilbehangisoruyasinirlendi5c4e7aad5929eyildiztilbehangisoruyasinirlendi5c4e7aad5929e yildiztilbehangisoruyasinirlendi5c4e7aad5929e 'BERRİN'LE GECENİN RENGİ' PROGRAMINA DAVETLI OLAN YILDIZ TİLBE, CANLI YAYINDA SORULAN SORUYA SİNİRLENDİ Bana böyle sorular sormayınŞarkıcı, ''Yıldız Tilbe, hangi erkek tipine aşık olur'' sorusuna sinirlenerek, ''Bana böyle sorular sorma, bu sorudan iğreti oluyorum Benim esmer, kumral, sarışın diye ayırt ettiğim bir ayırıcı özellik değil Gönlüm kimi seçerse onu severim Aşık olduğum erkek, beni bir çiçekle de kandırabilir, bir lokma ekmeklede'' dedi