Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıldız Tilbe Hastayım Sana şarkısı

Yıldız Tilbe Hastayım Sana şarkısı
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yıldız Tilbe Hastayım Sana şarkı sozu

Beni hafife alsan da
Soz verip aramasan da
Telefonu acmasan da
Gonlun benden yana
Sor bir kere ona
Yalvarırsam şımarırsın
Oyle guzel değilsinki
Şaka yaptım dur ağlama
Sana deli olan beni
Harca hic korkma, hastayım sana
Dermansızım, başkayım sana
Sana arsızım bilgisitenlarcom

Ne kadar inatcıysan da
Donup geleceksin bana
İzin var dudaklarında
Alıştım aslında
Her cocukluğuna bunca derdin arasında
Aşk yansıtan bir aynasın
Kardan beyaz bir sayfasın
Senin benim bu aşk bizim
Bırakmam seni ben artık sensiz imkansızım
Seni bırakmam, ben gercek aşkım
Bırakma beni, ben artık sensiz imkansızım
Beni bırakma, ben gercek aşkım
Harca hic korkma, hastayım sana
Dermansızım
Beni bırakma, ben gercek aşkım

Similar threads

Gokhan Koc 15 ocakta soylediği şarkı Puf O Ses Turkiye Gokhan Koc 15 Ocak O ses Turkiye Gokhan Koc Puf şarkı sozu kalmadı tahammulum gucum gozgore gore tukeniyorum mecnunm misali pervanenim ama gunbegun soluyorum hastayım sana ben tescilli vurgununum kut kut atıyor kalbim gonul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Yıldız Tilbe Hastayım Sana (2010) Yıldız TilbeHastayım Sanaadlı albümüyle hayranlarıyla bitmiş buluştu Sanatçının bu yepyeni albümüyle ilgili bilgilere geçiyorum 1549257063 1549257063...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Ruhundayım Sonu belli olmayan yollardayım Ellerinde kalan bir tek aşkım Olmuyor sevgilim sensiz olmuyor Yaşamayı unuttum bu kalp artık atmıyor Bu son veda bu son ayrılık Dayanamam tek başıma Sen ağlama ne olur yazık Gozyaşlarına Nerde olursan ol senin yanındayım Boşuna arama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Yıldız Tilbe Muck Bile Demem Ben Sozu Yıldız Tilbe Muck Bile Demem Ben sozleri Belki de sevemedin, sevseydin gelirdin Şehrin oteki ucunda duruşuna, ağlamayabilirdim Şimdi gecenin ikisi, yarın ayın on ikisi Tıpkı yureğini taşır gibi beni, aşkı taşıyabilirdim Pembe bulutların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Şarkısı Sozu Yıldız Tilbe Aşkımı Sakla Şarkısının Sozleri Ben seni boyle sımsıcak bilmezdim Eridi gonlumun karlı dağları Senden once kimseyi beğenmezdim Cozuldu gonlumun buzdan bağları Dur sana şoyle bir bakayım Aşkımı sakla bir ben bulayım Dur sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,498Konular
982,049Mesajlar
30,031Kullanıcılar
Hdhdjskd7373Son üye
Üst Alt