Yıldız Tilbe İnşallah yıldız tilbe seni seven olamaz benden diğer Sevgilim yanımda kalsan ne olur Ömrüm kollarında geçse ne olur Fazla sevdim, aşığım gitme ne olur Sensiz bir anım yok sensizken bile Yolunu bekler oldum her gün, gece Seninle başlarım sensiz her güne Beni talan etme yaralı kalbimle Her şeyin bittiği noktasız yerde Seni seven olamaz benden pozitif Bunu koy aklına Kara gecelerde kara deliğime Doyma inşallah Seni haberdar olan olamaz benden artı Bunu da unutma Başı sonu bende aşkın içimde Kaybol inşallah Seni görmedim zaman geçmiyor Hasretin içimde aşktan ağlıyor Saklamak gereksizce aşk gizlenmiyor Mutluğum sende bana gülmüyor Yolunu bekler oldum her gün, gece Seninle başlarım sensiz her güne Beni talan etme yaralı kalbimle Her şeyin bittiği noktasız yerde Seni seven olamaz benden pozitif Bunu koy aklına Kara gecelerde kara deliğime Doyma inşallah Seni haberdar olan olamaz benden artı Bunu da unutma Başı sonu bende aşkın içimde Kaybol inşallah
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.