Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıldız Tilbe - Kendimi Vermiyorum

Yıldız Tilbe - Kendimi Vermiyorum
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yıldız Tilbe Kendimi Vermiyorum senin o beğendiğin tertemiz kalbin Hayır, işte sana delice sevsen de sana tarafından değilim ben Dili ve serbest biraz coşar içim de gider her yere birdenbire Çok beğenmiş, tertemizmiş, kalbimi sevmiş Her şeyini unutuyormuş beni düşünürken Sevemiyorum, güvenemiyorum Bu ışık halkası nasıl geldim ben de bilmiyorum Baştan denemek istemiyorum Ne yerde ne gökteyim aşk arkasında kaçıyorum Senin o beğendiğin tertemiz kalbim nelerini çektim Delice sevenler kırdı gittiler gece, gündüz içtim Aşk acı aramak bağlı olmak demek çözülmek istiyorum bir de aynı bin de benzer kendimi vermiyorum Kul yapısı yok fakat ruhum senin dediğine uymaz alın yazısı kazanç başa zaten uçarı kaçarı olmaz Sen benimsen ben seninsem kimse bozamaz Değil değilsek bir arada kimse tutamaz Sana bir ara bir adım kala geriye döndüm Haberin değil biliyorum Pek utandım, kendime kızdım oturup ağladım Düşünürken uyuyup kaldım Senin o beğendiğin tertemiz kalbim nelerini çektim Delice sevenler kırdı gittiler gece, gündüz içtim Aşk acı seslenmek kopamamak seslenmek çözülmek istiyorum diğer taraftan benzer bin de aynı kendimi vermiyorum Yürü� Senin o beğendiğin tertemiz kalbim nelerini çektim Delice sevenler kırdı gittiler gece, gündüz içtim Aşk acı çağrıda bulunmak bağlı olmak demek çözülmek istiyorum diğer taraftan aynı bin de aynı kendimi vermiyorum  

858,497Konular
982,004Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt