Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıldız Tilbe kurban bağışını Deniz Feneri Derneği'ne yaptı

Yıldız Tilbe kurban bağışını Deniz Feneri Derneği'ne yaptı
0
126

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, kurban bayramı vekaletini Deniz Feneri Derneği'ne verdi. Tilbe'nin kurbanları Afrika'da dağıtılacak.

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, bu sene kurban vekaletini Deniz Feneri Derneği’ne verdi. Tilbe'nin isteği üzerine kesilecek olan kurbanlar, Afrika'ya dağıtılacak. Dernekten yapılan açıklamada, "'Kurbanlarınız Yoksulların Bayramı Olsun' sloganıyla yurt dışında 30 ülke ve yurt içinde kurban kesimleri gerçekleştirilecek." ifadeleri kullanıldı.

Geçtiğimiz aylarda Afrika’da susuz bölgeler için açılan su kuyusu açma çalışmalarına, anne ve babası için katılan Tilbe, 'İnsani yardım faaliyetlerine yaşamım boyunca devam edeceğim.' açıklamasında bulundu.

lHJrB_1563952935_8856.jpg

Yeşilçam'a emek veren ve Deniz Fener Derneği'nin Ramazan Abi’si olarak tanınan İbrahim Uğurlu’ya söz veren ve yardım faaliyetlerine aralıksız devam eden Tilbe, Uğurlu'nun elini öptü.

ROtGH_1563952956_8833.jpg

Uğurlu ise Tilbe hakkında, “Yıldız kızım gönlü zengin, vicdanı merhameti okyanus gibi bir yiğit evladım, kendisine garipler yetimler mazlumlar adına çok teşekkür ediyorum.  Yapmış olduğu bu ulvi davranışın diğer meslektaşlarına da örnek olmasını diliyorum. Var olsun.” açıklamasında bulundu.