Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıldız Tilbe - Sana Değer

Yıldız Tilbe - Sana Değer
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yıldız Tilbe Sana Bedel Akarım sonsuza çılgın sel gibi Tut çevrele tut gölün olayım Çarparım ne varsa çılgın yel gibi Tut kollarımdan tut oysa durayım Bütün yaşananlar tek tek Günaha dönüşüyor ah zamanla uğraşma Sen pek bela çılgın sev ama beni Tüm yasakları yasakla Her soluğunda tekrar ayağa Çek beni içine orda kalayım Zaten aşklar hep yalan dolan Sonu her zaman ağrı hayal kırıklığı Geriye kalan ardından Yalnızlık olsa da sana değerinde  

Similar threads

Yıldız Tilbe Bir Benim Ol sıkı tut kendini benim için çözülürüm seni ele verirsen eğer en inatçı dileği yüreğimin beni sev bana dokun yeter yar yüreğim yoluna acınacak halde yar yüreğim yoluna acınacak halde bir benim ol beni öp bir bana sahiplen bir beni sev ikimiz bir gövde ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Yıldız Tilbe Yürü Anca Gidersin Şimdiki aşklar yalan olmuş ben yine aşık Bendeki şansın talihi yok tekrar eyvah Bir yarim var herkesten güzel fakat çılgın Bir gözü bende öbürü nerde bilmemki Beni al dediğim vakit almadı Elveda dediğimde bırakmadı Aşkımı kafasına göre kullandı Ah ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Yıldız Tilbe Papatya Baharı Kalbimin atışlarını uzak duyarsın Sana çılgın olan biri varsa o bendir Seviyorum hep istiyorum müptelanım İki kere beş on eder seninle ben bir Papatya baharında gökkuşağı altında Nefesinle ısınırken dokunuşunla uyurken Vefat aşık olur kalır bana Kalır varamaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Sevdiğinize En Canalıcı Sitem Sözleri Buyrun Sevgiliye En Güzel Sitem Sözleri Sitem Sözleri Sevgiliye Sevgili melekler, sevgiliye en hoş sitem sözleri ile sizlerleyiz bu sayfamızda Ara Sıra içimizdekileri bir türlü döküp rahatlayamayız, yerinde kelimeler dilimize gelmez Fakat ne dek da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Sevgiliye En Guzel Sitem Sozleri Sitem Sozleri Sevgiliye Birkere Dahi Olsa Anlamanı beklerdim icimdekileri Hep hayata Vurdum Sozlerimi hayat Anladı Ama Sen Anlamadın icimde Sana Olan Sevgimi! Bir Su gibiydin, Gittin Boş Bardaklara Doldun, Ben Seni beklerken Sen Bir icim Su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,497Konular
982,004Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt