Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıldız Tilbe - Seni Hala Bekliyorum

Yıldız Tilbe - Seni Hala Bekliyorum
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yıldız Tilbe Seni Hala Bekliyorum Seni hala bekliyorum gelmeni isteksiz olarak Gülüşünü istiyorum görmeyi beklemeden Günah olmasın diyerek unuttuğumuz aşkı Anıyorken yanıyorum ateşlere girmeden O düşünmeye korktuğum hayallerimde yüzün Hissedersin biliyorum adını anmıyorum Eğer aşkımız gerçekse vazgeçtiğimiz halde Her şeyin hakkı bahşedilen mahşere kalsın vuslat Seni hala bekliyorum gelmeni isteksizce Gülüşünü istiyorum görmeyi beklemeden Günah olmasın diyerek unuttuğumuz aşkı Anıyorken yanıyorum ateşlere girmeden O düşünmeye korktuğum hayallerimde yüzün Hissedersin biliyorum adını anmıyorum Eğer aşkımız gerçekse vazgeçtiğimiz halde Her şeyin hakkı bahşedilen mahşere kalsın vuslat  

Similar threads

güzel sözler ARŞİVi umarım beyenirsiniz :::ÇOK GENİŞ BİR KAYITLAR:::​ » Ebediyet koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey değil bende, ben seni ebediyet dek fazla lakin çok seviyorum » Günden güne yok olmaktayım Tüm ışıkları attım bir kenara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Romantik Nickler Msn de karşı tarafa iletmek istediğiniz en romantik en janjanlı en hoş sözlerle bezenmiş yazılar arkadaşlarımromantiknickler5c58359627818alt :D Big Grin :D » Ölümsüzlük koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle değiş tokuş ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
dev nick arşivi +°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+° (h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h) (%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM Değin SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%) (l) SaNa GüLüM DeSeM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Kızlara Söylenecek En Güzel Sözler, BÖYLECE YILBAŞI CİKolATASI YEDIM HICBIRI SENIN DEĞIN TATLI DEILDI Yedi bambaşka iklimden, Yedi çeşitlilik arı getirseler, Yedi çeşitlilik arı, Yedi ayrı çiçeği dolaşsa, Yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin dek tatlı olamaz Hayatta üç şeyi sevdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt