Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıldız Tilbe - Seni O Sanmıştım

Yıldız Tilbe - Seni O Sanmıştım
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yıldız Tilbe Seni O Sanmıştım Defalarca istemistim basimi omzuna yaslayacagim sevgilim ona aglayip, onunla gulmek, onunla doyup, ona acikip, ona susayip, onunla bakmak, onunla duymak her yere gitmek, herseyi ögrenmek aska doymadan, mutsuz olmadan beraber yasayip beraber vefat etmek istemistim Seni o sanmistim, ne değin da gençtim masum ve güzeldim simdi cook yalnizim, seni o sanmistim, ne dek yanildim günahsız ve güzeldim simdi cook yalnizim Ellerin vardi dokunman icin yandigim gözlerin vardi görmek icin delirdigim önce farkliydik askla bagliydik, sevisirken aglardik sevgin vardi vermedigin, sevkatin vardi gizledigin, yatagin vardi uyumak icin Seni o sanmistim, ne değin da gençtim masum ve güzeldim simdi cook yalnizim, seni o sanmistim ne dek yanildim senelerim gitti simdi cook yalnizim, seni o sanmistim ne dek da gencdim günahsız ve güzeldim simdi cook yalnizim  

Similar threads

Yıldız Tilbe Hemen Fazla Yalnızım Her Zaman istemistim basimi omzuna yaslayacagim bir insan, ona alayip, onunla gülmek, onunla doyup, ona acikip, ona susayip, onunla bakmak, onunla görmek heryere gitmek, herseyi ögrenmek aska doymadan, mutsuz olmadan beraber yasayip beraber olmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Halife Bağdat'ta sarayının balkonunda otururken basvezirinin buyuk bir heyecanla koşarak geldigini gorur Hemen yanina gelmesini ister, merak eder bu heyecanin nedenini Vezir ellerine yapisir, aglamakli bir sesle Yalvariyorum, bana izin ver, hemen sehirden gideyim Neden? Az once saraya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Halife Bağdat'ta sarayının balkonunda otururken basvezirinin büyük bir heyecanla koşarak geldigini görür Hemen yanina gelmesini ister, merak eder bu heyecanin nedenini Vezir ellerine yapisir, aglamakli bir sesle Yalvariyorum, bana müsade ver, hemen sehirden gideyim Niçin? Demin saraya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
nick falan bahane ama bunlar şahane))))) şahane nickler dost kazığı nickleri dost kazığı ile ilgili nickler dost ile ilgili sözler dost sözler bütün kördüğümleri çözecek gözlerindir sakın bakma!! susmak istiyorum, susmak bu gün SUSMAKhiçbir üzüntü duymadan buyuk bir kus iniyor semadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt