Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıldız Tilbe - Şimdi Çok Yalnızım

Yıldız Tilbe - Şimdi Çok Yalnızım
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yıldız Tilbe Hemen Fazla Yalnızım Her Zaman istemistim basimi omzuna yaslayacagim bir insan, ona alayip, onunla gülmek, onunla doyup, ona acikip, ona susayip, onunla bakmak, onunla görmek heryere gitmek, herseyi ögrenmek aska doymadan, mutsuz olmadan beraber yasayip beraber olmek istemistim seni o sanmistim, nekadarda genctin günahsız ve guzeldin simdi cok yalnizim seni o sanmistim ne kadarda genctin senelerimi caldin simdi cok yalnizim ellerin vardi değmek icin yandigim gözlerin vardi bakmak icin delirdigim yüregin vardi biregin vardi ask icin olmadi once farkliydik askla bagliydik sevisirken aglardik daha sonra her zaman yalniz agladim(nananaaa) beraberdik lakin yoktuk seni o sanmistim, nekadarda genctin masum ve guzeldin simdi cok yalnizim seni o sanmistim ne kadar yanildimsenelerim gitti simdi cok yalnizim  

858,497Konular
982,551Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt