Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıldız Tilbe - Tamam Canım Aç Kapıyı

Yıldız Tilbe - Tamam Canım Aç Kapıyı
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yıldız Tilbe Hazır Canım Aç Kapıyı Kalbine beni kendi ellerinle aldın Davacı değilim çünkü aşığım Melanpolik bir mevzu aramızdaki aşk Çok alıştım kapı kitli içerde kaldım Tamamlanmış canım ne istiyorsan iyi Yeter oysa açma aramızı Benimle oyna her durumda oo Yeter oysa acilen aç kapıyı Canıma bekçiyim gülüşlerini Aşkınla sarhoş oldum ayıltma beni Kendi kendimle yarıştım seni kazandım Kapı kitli içerde kaldım Tamamlanmış canım ne istiyorsan iyi Yeter ama açma aramızı Benimle oyna her durumda oo Yeter ancak acilen aç kapıyı Cilalı canım ne istiyorsan iyi Yeter oysa açma aramızı Benimle oyna her durumda oo Ne olur acilen aç kapıyı Bambaşkasın sevgilim dayanamadım fakat Seni düşünmeden duramıyorum ama En büyük zaafım sensin hayatım Çok alıştım kapı kilitli içerde kaldım Cilalı canım ne istiyorsan iyi Yeter fakat açma aramızı Benimle oyna her durumda oo Yeter oysa derhal aç kapıyı Her yerden görünür karanlıkta yıldız Güneşe kim bakabilir kesintisiz Bitirme beni başla tutkunum de aşığım Kapı kitli içerde kaldım Cilalı canım ne istiyorsan iyi Yeter ki açma aramızı Benimle oyna her durumda oo Yeter ancak şu anda aç kapıyı Bitmiş canım ne istiyorsan iyi Yeter ancak açma aramızı Benimle oyna her durumda oo ne olur hemen aç kapıyı Aman Aman Hazır canım ne istiyorsan iyi Yeter oysa açma aramızı Benimle oyna her durumda oo Ne olur şu anda aç kapıyı Tamam canım ne istiyorsan iyi Yeter ancak açma aramızı Benimle oyna her durumda oo Ne olur şimdi aç kapıyı  

858,497Konular
982,551Mesajlar
30,289Kullanıcılar
rogeneSon üye
Üst Alt