Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin

Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yıldız Tilbe Yürü Anca Gidersin Şimdiki aşklar yalan olmuş ben yine aşık Bendeki şansın talihi yok tekrar eyvah Bir yarim var herkesten güzel fakat çılgın Bir gözü bende öbürü nerde bilmemki Beni al dediğim vakit almadı Elveda dediğimde bırakmadı Aşkımı kafasına göre kullandı Ah ne kadar acı, değil oysa bunun ilacı Güzel elbiseleri giyip kuşanacağım Senin önünden geçip sana bakmayacağim Beni kırdığın gibi kalbini kıracağım Beni dinlemedin ya seni duymayacağım Yürü anca gidersin Kalbimi verdim kendimide yetmedi sana Yıllarımı serdim halı gibi yollarına Gece gündüz her derhal her çağırışında Defalarca senin yanındaydım yalan mı hatırla Seni bekleyemem yeter anladım Aşkımı herzaman hafife aldın Bende en sonunda kapımı kapattım Ah dayanamadım Aşktan böyle usandım  

Similar threads

Yıldız Tilbe Hayatı Hakkında Biyografik Bilgiler yıldız tilbe hayatı yıldız tilbe kimdir Sevgili melekler, söz ve müziğini yaptığı onlarca bestesiyle gönlümüzde taht kuran Yıldız Tilbe'nin hayat hikayesinden bahsedeceğiz sizlereyildiztilbehayatihakkindabiyografikbilgiler5c566a9304941alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Yıldız Tilbe Güvenilmez Esmer Sabah vakti birincil göz açtığında ben olsam Ellerini yıkadığın su havlu olsam Utanmadan,sıkılmadan,kimselere danışmadan Kalbinde dolaşan ilk ve son olsam Beni sevmiyorsan halimden anla Aşkımın yolunu keser gibisin Beni benden alıp gider gibisin Yavaş konuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Yıldız Tilbe Yalan Mı? seni sevdim gönülden anlamadın dilimden aşkımı gam telinden çaldığında yalan mı sevdim sevdim sevilmedim yeniden sevdim yalan mı baharımı kış eden öpüşlerin yalanmı harap olan bu gönlüm senin için saray mı perişan olan bu gönlüm senin oyuncağın mı iki kadın bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Yıldız Tilbe Sevilen Bayan Üzülür Mü Aşk mıdır sevgimidir nefret edilen şey midir bu Bu kendime sorduğum kaçıncı soru Beni hoşuna gitmek için yanan ellerin İntikam için mi böyle buz tuttu Seni seviyorum acı çekiyorum Günahımı söyle anlayışlı olmak istiyorum Görmüyor musun duymuyor musun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Yıldız Tilbe Kara Kuru Bir Şeyim Yatağında uyumadan uyudum demem Seni kıskanırım ellere veremem Hani gökyüzüne baktığın lahza ay ve güneş Görünürler aynı anda İnan sen ve ben Gecelerime doluyor nefesin alev Bana doğmalı yüzündeki her güneş Hadi dur durma git gideme bensiZ emi Hemen öyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,497Konular
982,007Mesajlar
29,990Kullanıcılar
aydınıSon üye
Üst Alt