Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıldız Tilbe - Zülüf

Yıldız Tilbe - Zülüf
0
38

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yıldız Tilbe Zülüf Zülüf dökülmüş yüze aman Kaşlar yakışmış göze aman aman Usandım bu canımdan aman aman Derdimle geze geze Usandım bu canımdan aman aman Derdimle geze geze Bu yerlerden git gayrı aman Kâtip olup yaz gayrı aman aman Bir kazma bir kürek aman aman Mezarımı kaz gayrı Bir kazma bir kürek aman aman Mezarımı kaz gayrı  

Similar threads

Zülüf Dökülmüş Yüze Zülüf Dökülmüş Yüze Zülüf Dökülmüş Yüze KırşehirNeşet ErtaşNida Tüfekçi Zülüf Dökülmüş Yüze Aman, Kaşlar Yakışmış Göze Aman Aman Usandım Bu Canımdan Aman Aman, Derd İle Geze Geze Bu Ellerde Gez Gayri Aman, Kâtip Ol Da Yaz Gayri Aman Aman Bir Kazma Al Bir Kürek Aman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
zülüf dökülmüş yüze Zülüf dökülmüş yüze Orta Anadolu yöresi Zülüf dökülmüş yüze Kaşlar yakılmış göze Usandım bu canımdan (aman aman) Derdinle geze geze Gün doğdu aştı böyle Gönlümüz coştu böyle Sen orada ben burda (aman aman ) Ömrümüz geçti böyle Bu ellerde gez gayri Katip ol da yaz gayri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Kayıp Şehir Neşet Ertaş Zuluf dokulmuş yuze turku sozleri Zuluf dokulmuş yuze Kaşlar yakışmış goze Usandım bu canımdan aman aman Dert ile geze geze Gun doğdu aştı boyle Gonlumuz coştu boyle Sen orada ben burada aman aman Omrumuz gecti boyle Bu ellerde gez gayri Katip ol da yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Babam Sağolsunda ali ustanın caldığı turku Babam Sağolsun dizisinde calan turku babam sağolsun Zuluf Dokulmuş Yuze sozleri borekci Ali Usta Zuluf Dokulmuş Yuze şarkısı sozleri neşet ertaş Zuluf Dokulmuş Yuze sozleri Zuluf Dokulmuş Yuze Sozleri Zuluf dokulmuş yuze Kaşlar yakışmış goze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Yıldız Tilbe Çalın Davullarım çaydan aşağıda aman aman Kazın mezarımı bre dostlar belden aşağı Koyun sularımı kazan dolunca aman aman Gelme ecel zalim ecel üç gün ara ver Al başımdan bu sevdayı götür yare ver Selanik içinde selamlama okunur aman aman Selamın selası bre dostlar cana dokunur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,497Konular
982,122Mesajlar
30,080Kullanıcılar
aloshaeSon üye
Üst Alt