Yıldız Tilbe'den E Peki Niye Böyle Şarkısının Sözleri Buyrun Yıldız Tilbe E Peki Niye Böyle Şarkı Sözü Yıldız Tilbe e Peki Niye Böyle Sevgili melekler, sevilen usta Yıldız Tilbe 'nin bir şarkısıyla sizlerleyiz İşte Yıldız Tilbe E Peki Niye Böyle Şarkı Sözü bu sayfamızda 1549246606 1549246606 yildiztilbedenepekiniyeboylesarkisininsozleribuyrun5c57a0925dbe2yildiztilbedenepekiniyeboylesarkisininsozleribuyrun5c57a0925dbe2yildiztilbedenepekiniyeboylesarkisininsozleribuyrun5c57a0925dbe2 Yalvarır sanma zavallı gönlüm Arayışlara geçti ömrüm Beklerim sanma canın isterse Kapı ardında anlamsız odalara Senin aşkın yalan bunu gösterdin Herşeyin bi hesap bunu öğrendim Beni çöz elleride bakımlı bırak Bizde ayrılığın sözü, kelimeleri Harften düşene değin uzar Söyle benim sözde hiç hatrım değil Senin aşkınım ya ben e peki niye böyle Unutur sanma seni bu gönlüm Bir özür neydi fazla gördüğün Yarlı günler geçip gidince Seni ararsam ne istersen de Senin aşkın yalan bunu gösterdin Herşeyin bir hesap bunu öğrendim Beni fazla elinle sıcacık bırak Bizde ayrılığın sözü, kelimeleri Harften düşene değin uzar Söyle benim yarı hiç hatrım yok Senin aşkınım ya ben e peki niye böyle