Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıldız Tilbe'den şaşırtan itiraf: Ben hep böyle giyinirim

Yıldız Tilbe'den şaşırtan itiraf: Ben hep böyle giyinirim

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
yildiz_tilbeden_sasirtan_itiraf_ben_hep_boyle_giyinirim_1641192769_42.jpg

Geçtiğimiz gün Akmerkez AVM'de objektiflere yansıyan Yıldız Tilbe, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı tarzı hakkında "Ben hep böyle giyinirim, doğallık benim için önemli" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, önceki gün Etiler'de bir alışveriş merkezinde kermes standlarını gezerken görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen ünlü şarkıcı "Kermeslerden alışveriş yapmayı ve destek vermeyi severim." şeklinde konuştu.

BKfbK_1641192528_423.jpg

Doğal hali gözlerden kaçmayan 55 yaşındaki ünlü isim, "Ben hep böyle giyinirim, doğallık benim için önemli." ifadelerini kullandı. Ayrıca Tilbe sözlerini, "Yeni yılın mutlu, huzurlu bir yıl olmasını diliyorum." diyerek sonlandırdı.

vvwjo_1641192540_1772.jpg

Similar threads

Geçtiğimiz gün Akmerkez AVM'de objektiflere yansıyan Yıldız Tilbe, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü müzikçi biçimi hakkında "Ben daima bu türlü giyinirim, doğallık benim için önemli" sözlerini kullandı. Ünlü müzikçi Yıldız Tilbe, evvelki gün Etiler'de bir alışveriş merkezinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Son dönemlerde yaptığı aşı karşıtı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe önceki akşam Etiler'de alışveriş yaparken maskesiz görüntülendi. Tilbe, kendisine maske ve aşı hakkında soru soran muhabirlere çıkıştı. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE Tüm dünyayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, ABD merkezli online mobilya mağazası Wayfair’in, fahiş fiyatlı eşyaları ‘çocuk kaçakçılığı’ yapmak için paravan olarak kullandığı iddiasına Twitter’dan tepki gösterdi. Yıldız Tilbe, ABD merkezli online mobilya mağazası Wayfair’in, fahiş fiyatlı eşyaları ‘çocuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
İstanbul Nişantaşı'nda kameralara yakalanan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe sevenlerini şaşırtacak bir haberde bulundu. Başarılı şarkıcı emekliliğe ayrılması hakkında açıklama yaptı. Türkiye'nin en güçlü isimlerinden biri olan şarkıcı Yıldız Tilbe, her geçen gün hayran kitlesini büyütmeye de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Yıldız Tilbe, Ayasofya'nın ibadete açılması kararı sonrasında Twitter hesabından yaptığı paylaşım büyük beğeni topladı. Yıldız Tilbe paylaşımında, "Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Fatih Sultan Mehmet'in ruhu huzura ermiştir" dedi. Şarkıcı Yıldız Tilbe'nin sosyal medya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,523Konular
981,278Mesajlar
31,133Kullanıcılar
iiiSon üye
Üst Alt