Yıldız Usmonova&YaşarSeverdim Yaşar ve Yıldız Usmonova düeti ve olağanüstü sözleri,müziği ve sesleri meleklerim Eyvah ne mazi eyvah Anlatmaya yoruldum Sen benden vaz geçince Ben o gün de vuruldum Eyvah günah ben oysa Kardelen gibi Acıyla tepe veren gibi Seni severdim Hüznün koynunda Seni severdim Hem açıkgöz, keza uykumda Seni severdim Ve sana rağmen yine severdim Rahat ağacı ip boynumda Sen aşkı anlamaz bilmez Gül yansa ağlamaz sakin Ben akmayan göz yaşında Seni severdim Sen hisli ürkek savaşçı Aşkı kime satmış alçak Ben her savaş meydanında Seni severdim Yazık ah mazi eyvah Bir yalnızlık, bir vurgun Sen benden vaz geçince Ben o gün de vuruldum Eyvah günah ben ama Pervane gibi Ateşle can veren gibi Seni severdim Hüznün koynunda Seni severdim Hem kurnaz, ayrıca uykumda Seni severdim Ve sana rağmen yine severdim Sıcacık ağacı ip boynumda Sen aşkı anlamaz bilmez Gül yansa ağlamaz ağırbaşlı Ben akmayan göz yaşında Seni severdim Sen hisli ürkek savaşçı Aşkı kime satmış hain Ben her savaş meydanında Seni severdim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.