Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yıldızların Altında Gitar Notaları Ve Sozleri

0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yıldızların Altında Sozleri

Am Dm Am Dm Am

Benim gonlum sarhoştur yıldızların altında

Dm Am E Am

Sevişmek ah ne hoştur yıldızların altında

( Am Dm Am )

( Yanmam gonul yansa da ecel beni alsa da )

A ( Dm Am E Am )

( Gozlerim kapansa da yıldızların altında )

Am Dm Am Dm Am

Mavi nurdan bir ırmak golgede bir salıncak

Dm Am E Am

Bir de ikimiz kalsak yıldızların altında

TEKRAR A

Am DmAm Dm Am

Ne keder ne yas olur yıldızların altında

Dm Am E Am

Cakıllar elmas olur yıldızların altında

TEKRAR A

Similar threads

Bu şarkıyı bilmeyen yoktur tabi sevmeyen de Sizde bu klasik haline gelmiş şarkıyı calmak istiyorsanız Yıldızların Altında Gitar Notaları Am Dm Am Dm Am Benim gonlum sarhoştur yıldızların altında Dm Am E Am Sevişmek ah ne hoştur yıldızların altında ( Am Dm Am ) ( Yanmam gonul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Yıldızların Altında Gitar Notaları Yıldızların Altında gitar akorları Yıldızların Altında Notaları Yıldızların Altında Gitar Notaları nelerdir Yıldızların Altında Gitar Notaları Am F E Am Benim gonlum sarhoştur yıldızların altında Dm Am E Am Sevişmek ah ne hoştur yıldızların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Sol la si do si mi re Re mi mi re re do si re re Do si la si do re si La si do si re si la sol sol Sol la si do si mi re Re mi mi re do si re Do si la si do re si La si do si re si la sol Sol fa fa mi re (2 kez) Fa mi mi re re (2 kez) Re do si la si Si la si do si re si la si do si...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Yıldızların Altında Gitar Ve Notaları imagesyildizlarinaltindagitarvekemannotalari5ada4020e160d Yıldızların Altında Gitar Notaları Lasidoredofami mifafamimireredomi redosidoremido sidoredomiredosila lasolfamisolfafamimi(ince) fafamimireredo miredosido redosidoremido...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Kargo YıLdızLarın ALtın da (akor) kargo yıldızların aşağıda akor yıldızların aşağıda akor yildizlarin altinda benim gönlüm sarhoştur benim gönlüm sarhoştur Am Dm Am Dm Am Benim gönlüm sarhoştur yıldızların aşağıda Dm Am E Am Sevişmek ah ne hoştur yıldızların aşağıda ( Am Dm Am ) ( Yanmam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,478Konular
981,305Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt