Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yıldönümümüz yaklışıyor ne yapmalıyım fakat daha fazla etkilensin

Yıldönümümüz yaklışıyor ne yapmalıyım fakat daha fazla etkilensin

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
SelamlarÖncelikle ilişkimiz agustosta tam bir yıl olcak ve birbirimize çok aşığızBen öyle birşey yerine getirmek istiyorum ki yaptığın şeyin etkisi üzerinden uzun bir zaman baştan başa kalkmasın bana daha da bağlansın istiyorumAklınızdaki bütün deli,maceracı ne olursa olsun tüm fikirle açığım
Ama bi de şunu da anlatmak istiyorum ben erkek olduğum için herşeyi yapmakta özgürüm lakin kız arkadaşım ailesinden izin almakta zorlanıyor ve artı gizli olamıyoruzSiz nasıl bir süpriz yapmalıyım ve ona ne almalıyım
Benden daha deneyimli yada ne yerine getirmek gerektiği hakkında bilgi vermek isteyen varsa lütfen yazsın(Daha yaşımız 18 bu durumuda söylemek istiyorum)

Similar threads

Arkadşlar malum 18 gün daha sonra okullar açılcak bende 70 gündür görmediğim(alt o süre 88 olcak fakat) görmediğim gereğinden falza sevdiğim kişiyi görcemAma ne yapcağımı bilmiyorum zaten geçen yıl de hiç açılamadımAma bu sene herşeyi öbür bir şekilde yerine getirmek istiyorum Gerçekten ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Evet arkadaşlar benim yaklaşık 3 aylık bi ilişki olcak ve kız ile kuşkusuz önemli düşünüyorum onun bu konudaki düşüncelerini bilmiyorum sahiden olaya nerden başlıcağımı bilmiyorum fakat biryerden giriyim derhal çıktığım kız eski çıktığım kızlara hiç benzemiyor yani şöyle yılışıklığı fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Mefkuremin melekleri zayıfliyor ( Zayıflamak İstiyorum Ne Yapmalıyım ) Sultanlar zayıflıyor adım adım yola koyulduk biz bu işe gönül verdik işte kurallarimiz ailemize hoşgeldin sevgili kaderdaşım 1548796877 1548796877...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
herkese meraba ben 17 yasımda anadolu lisesi sayısal bölümü okuyan bir erkek öğrenciyim henüz yeteri olgunluğa erişmemiş olsam da kendimi yaşıtlarımdan öbür görmekteyim açıklama yapmak istediğim şey ben 23 yaşındaki matematik öğretmenimle 3 aylık bi ilişki yaşadım ben herşeyi en her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
544
858,496Konular
981,698Mesajlar
29,772Kullanıcılar
GsuatSon üye
Üst Alt