Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yılın En Güçlü Telefonlarından Olacak: Samsung Galaxy S22 Serisinin Tanıtım Tarihi Belli Oldu!

Yılın En Güçlü Telefonlarından Olacak: Samsung Galaxy S22 Serisinin Tanıtım Tarihi Belli Oldu!
0
115

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-d4f69b85a249b4bf74f1ccbb287362106366204f.jpg

Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemi modeli Galaxy S22'nin tanıtılacağı tarih belli oldu. Yeni serinin tanıtılacağı Galaxy Unpacked etkinliği 9 Şubat Çarşamba günü Türkiye saatiyle 17:00'de gerçekleştirilecek.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, gönderdiği etkinlik bildiriminde "Yeni Galaxy S Serisi ile kuralları yeniden yazmaya hazır mısın?" ifadelerini kullanıyor.

Samsung Türkiye'den yapılan açıklamada da şöyle denildi:

'Etkinliğimizde, şimdiye kadar geliştirilmiş en iyi Galaxy S Serisi akıllı telefonlarla, Galaxy’nin sınırlarının ötesine geçtiğine hep birlikte tanıklık edeceğiz. 9 Şubat tarihinde Samsung YouTube kanalından canlı yayınlanacak Galaxy Unpacked etkinliğimize bekliyoruz.'

Basında yer bulan sızıntılara göre Galaxy S22 ailesinin 3 farklı modelden oluşacağı söyleniyor.

Similar threads

Teknoloji devi Samsung'un Apple'ın iPhone 13 modeline rakip olması beklenen yeni modeli Galaxy S22'yi tanıtacağı tarih sızdırıldı. İddiaya göre Samsung, yeni amiral gemi modelini ve beraberindekileri tanıtacağı Galaxy Unpacked etkinliğini 8 Şubat'ta düzenleyecek. Tanıtılan modellerin ön...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Samsung’un lansmanına 2 gün kaldı ve Galaxy S22 serisi hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Teknik özellikleri ve tasarımı neredeyse netleşen Galaxy S22 serisinde geri dönüşümden faydalanılacağı ortaya çıktı. Galaxy S22 serisi daha tanıtılmadan internetin en çok konuşulan akıllı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Yeni Galaxy S22 serisinin tanıtılacağı Unpacked etkinliği ile ilgili çok sayıda iddia ve sızıntı gördük. Genel kanı, etkinliğin Şubat ayında gerçekleşeceği yönündeydi ancak kesin bir tarih açıklanmış değildi.  Ama bugün, kesin tarih Samsung tarafından duyuruldu. Samsung, 9 Şubat için Galaxy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Samsung, Galaxy S22 serisini duyuracağı Unpacked 2022 etkinliğini Şubat ayında düzenlemeyi planlıyor gibi görünüyor. Bir Samsung Electronic yetkilisi, Güney Kore'nin Digital Daily gazetesine şunları söyledi: "Etkinliğin 8 Şubat'ta gerçekleştirileceğini onayladık ve Ocak sonunda gönderilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Bir süredir sızıntılar ile gündeme gelen, Samsung Galaxy S22 serisinin ne zaman tanıtılacağı nihayet ortaya çıktı. Tanıtım tarihi sızdırılan Samsung Galaxy S22 serisi 3 farklı modelden oluşacak. Samsung Galaxy S22 serisi tanıtım tarihi ortaya çıktı Galaxy S22 Ultra modeliyle ilgili ortaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt