Ünlü oyuncu Furkan Palalı, Türkiye Muvaffakiyet Ödülleri’nde ‘Yılın En Uygun Erkek Oyuncusu’ mükafatına layık görüldü.
HABERE ILIŞKIN FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN
Oyunculuktaki performansı ile dikkatleri üzerine çeken ve son devrin aranan yüzlerinden Furkan Palalı, başarılı oyunculuğuyla Türkiye Muvaffakiyet Ödülleri’nde ‘Yılın En Düzgün Erkek Oyuncusu’ armağanını aldı. Aldığı armağana ait çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Benim Tatlı Yalanım serilerinin İspanya'ya satılmasına ait Palalı, “Rol aldığım son iki dizimin yurt dışına satılması memnunluk verici. No 309, 51 devlette, Benim Tatlı Yalanım ise 26 memlekette yayınlanıyor ve büyük ilgi görüyor. Yekunda 77 memleket. Türk serilerinin yurt dışında yayınlanması, yeniden Türk oyuncuların farklı devletlerde de tanınıyor olması gurur verici. Şu ana kadar gelen yansılar de çok olumlu” formunda konuştu ve ekledi:‘’Hangi meydanda çalışıyorsanız çalışın armağan almak, yaptığınız iş ile ilgili ödüllendirilmek gurur verici. İnsanın daha şevkle çalışmasını sağlıyor.’’
VESAIR HABERLERİ;
Ünlü oyuncu Furkan Palalı şimdilerde Japonya'da gösterime girecek bir film sineması için uğraşılar içerisinde olması tüm dikkatleri üzerine çekti.
Çekimlerin 3 ünlü nokta: İstanbul, Tokyo ve Kapadokya’da olacağı milletlerarası özelliğin esas alındığı sinemanın senaristliğini Fatih Özcan ve Şeyda Delibaşı, yapımcılığını Macmedya, direktörlüğünü ise Hakan Kurşun ele alıyor.
Beyazperde'de gişe rekorları kıracağı kestirim edilen Yuvaya Dönüş sineması öncelik olarak Japonya'da vizyona girecek. Başrollerde Burhan Öcal ve Megumi Masaki göreceğimiz bu sinema 30 Nisan 2019'da gösterime girerken daha sonra Türkiye'de gösterime gireceği biliniyor.
Ünlü oyuncu Furkan Palalı, "Çekimlerimiz Kapadokya’da devam ediyor. Kusursuz bir ekiple çalışıyoruz. Yuvaya Dönüş; aşk, dram, aksiyon konum mahal de güldürünün iç içe geçtiği bir senaryoya sahip. Aslında sinema büsbütün gerçek bir hikâyeden alıntı. İçinde his dolu anlar yaşatan bir baba-kız hikâyesiyle birlikte aşk var.Benim için çok albenisi olan bir sinema haline geldi diyebilirim. Geçtiğimiz süreçte sinema girişimleri geldi; lakin Yuvaya Dönüş tam manasıyla ‘budur’ dediğim ve içinde olmak istediğim bir işti" laflarıyla hislerini tabir etti.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.