Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2019 yılında da kpss sınavı yapılacak mı Etraftan bir haber duydum doğru mu bilmiyorum, kpss 2019 yılında olmayacakmış diye, pek inanmadım lakin doğru mu bu haber ?
2019 KPSS Tercihleri Ne Süre Yapılacak, İşte Tarihler! 2019 kpss tercih, kpss tercihleri 2019, 2019 kpss Halk Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) giren adaylar, tercihlerini 23 Haziran2 Temmuz arasında yapacak ÖSYM'den yapılan açıklamaya kadar, Ulus Görevlerine Birincil Defa Atanacaklar İçin...
KPSS Sınavını Kazananlara İkinci Imtihan Geliyor ! kpss sınavı kpss sınavı değişiyor Sevgili melekler, bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde KPSS imtihan sonuçları açıklandı, kimisi üzldü kimisi sevindi Fakat bundan böyle kpss sınavı bir takım değişikliklerle yapılacak, memur almak zorlaşacak...
Ulus Personeli Seçme Sınavı (KPSS) bugün 81 il merkezinde yapılacak KPSS, Imtihan, dilekçe yapan namzet sayısının artı oluşu ve sınava gireceklerin sayısının bir takım imtihan merkezlerinin kapasitesinin çok üzerinde olması sebebiyle ortaöğretim ve ön lisans düzeyinde iki bambaşka oturumda...
Kpss 2019 değişiklikleri olacak mı 2019 yılında KPSS sınavına girmek üzere hazırlanıyorum da acaba 2019 yılında kpssde herhangi bir değiştirme ya da değişiklikler olacak mı ?
2019 alan sınavı kpss,alan sınavı 2019,bölge sınavı nasıl olacak,2019 bölge sınavı olacak mı
2019 bölge sınavı
Geçtiğimiz yıl KPSS de yaşanan kopya skandalı ve Eğitim Bilimleri testinin iptali ile birlikte gözler 2019 KPSS ’ye çevrildi
KPSS ’de, hoca atamaları sırasında, Genel Kültür ve...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.