Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yıllar

yıllar
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
yıllar AĞLAMA 5 Anne ve babamin birbirlerine bagirmalarinin beni ne dek korkuttugunu ögrendim MATEM 7 Mesrubat icerken gulersem ictigimin burnumdan gelecegini ogrendim INLEME 12 Bir seyin degerini anlamanin en iyi yolunun bir sure ondan yoksun kalmak oldugunu ogrendim INLEME 13 Annemle babamin elele tutusmalarinin ve opusmelerinin beni tekrar tekrar mutlu ettigini ogrendim YAS 15 Bazan hayvanlarin kalbimi insanlardan daha pozitif isittigini ogrendim AĞIT 18 Ilk genclik yillarimin keder, saskinlik, istirap ve asktan ibaret oldugunu ogrendim YAS 24 Askin kalbimi kirabilecegini fakat buna deger oldugunu Ogrendim MATEM 33 Bir arkadasi kaybetmenin en sezme yolunun ona odunc para belirlemek oldugunu ogrendim AĞIT 36 Onemli olanin baskalarinin benim icin ne dusundukleri degil, benim kendi hakkimda ne dusundugum oldugunu ogrendim INLEME 38 Esimin beni hala sevdigini, tabakta iki elma kaldiginda kucugunu almasindan anlayabilecegimi ogrendim MATEM 41 Bir insanin kendine olan guveninin, basarisini buyuk oranda belirledigini ogrendim MATEM 44 Annemin beni gormekten her seferinde sonsuz sevinç duydugunu ogrendim YAS 46 Yalnizca minik bir kart gondererek bile birinin gonlunu aydinlatabilecegimi ogrendim AĞIT 49 Herhangi bir isi yaptigimdan daha iyi yapmaya calistigimda, o isin yaraticiliga donustugunu ogrendim YAS 50 Sevgi, evde uretilmemisse, baska yerde ogrenmenin cok guc olabilecegini ogrendim YAS 53 Insanlarin bana, izin verdigim bicimde davrandiklarini ogrendim AĞIT 55 Kucuk kararlari aklimla, buyuk kararlari ise kalbimle almam gerektigini ogrendim MATEM 64 Mutlulugun parfum gibi oldugunu, kendime bulastirmadan baskalarina veremeyecegimi ogrendim YAS70 iyi huylu ve iyi kalpli olmanin, mukemmel olmaktan daha iyi oldugunu ogrendim AĞIT 82 Sancilar icinde kivransam bile baskalariina basagrisi Olmamam gerektigini ogrendim AĞLAMA 90 Kiminle evlenecegin kararinin hayatta bahşedilen en onemli karar oldugunu ogrendim AĞIT 95 Ogrenmem gereken daha öyle cok seyler oldugunu ogrendim  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,028Kullanıcılar
canzSon üye
Üst Alt