iltasyazilim
FD Üye
takvim müsade dilekçe,
YILLIK MÜSADE BAŞVURU FORMU ÖRNEKLERİ 1
İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRLÜGÜNE
adresinde kurulu işyerinizde sigorta sicil nosu ile departmanında çalışan işçilerinizdenim yılına ait yıllık ücretli iznimi ve tarihleri aralarında kullanmak istiyorum,
Gereğinin yapılmasını arz ederim
Saygılarımla,
Adı Soyadı
İmzaTarih
Müsade Çıkış Tarihi :
Müsade Dönüş Tarihi :
Yol İzni (Bedava) : (Gün) Talep Edilmiştir Talep Edilmemiştir
Müsade Kullanacağım
Adres :
Telefon :
YILLIK MÜSADE KULLANIM ÖRNEĞİ 2
İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE
Müdürlüğünüze alt sağlık durumu ocağıevinde vekil olarak tayin yapmaktayım 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 175 inci maddesi gereğince bu kanunla memurlara belli sosyal haklardan faydalandırıldığım halde takvim müsade, izni, rahatsızlık izni ve aylıksız müsade hakkım bulunmamakdır
TC Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığının 13072006 tarih ve B021DPB01213380 sayılı gösterme belirten raporunun da dikkate alınarak tarafıma takvim izin, izni,doğum izni, hastalık izni ve aylıksız müsade hakkı tanınması ve sağlanmasını talep ve istek ederim 092019
YILLIK MÜSADE TATBIK ÖRNEĞİ 3
Yıllık Izin Talep Dilekçesi
Yılına ait takvim iznimi Gün olarak tarihleri aralarında kullanmak istiyorumAyrıca yolda geçecek süreleri karşılamak amacıyla gün ücretsiz müsade istek ediyorum
Bilgilerinize arz ederim
Işçi Adı Soyadı Tarih İmza *
YILLIK MÜSADE BAŞVURU FORMU ÖRNEKLERİ 1
İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRLÜGÜNE
adresinde kurulu işyerinizde sigorta sicil nosu ile departmanında çalışan işçilerinizdenim yılına ait yıllık ücretli iznimi ve tarihleri aralarında kullanmak istiyorum,
Gereğinin yapılmasını arz ederim
Saygılarımla,
Adı Soyadı
İmzaTarih
Müsade Çıkış Tarihi :
Müsade Dönüş Tarihi :
Yol İzni (Bedava) : (Gün) Talep Edilmiştir Talep Edilmemiştir
Müsade Kullanacağım
Adres :
Telefon :
YILLIK MÜSADE KULLANIM ÖRNEĞİ 2
İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE
Müdürlüğünüze alt sağlık durumu ocağıevinde vekil olarak tayin yapmaktayım 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 175 inci maddesi gereğince bu kanunla memurlara belli sosyal haklardan faydalandırıldığım halde takvim müsade, izni, rahatsızlık izni ve aylıksız müsade hakkım bulunmamakdır
TC Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığının 13072006 tarih ve B021DPB01213380 sayılı gösterme belirten raporunun da dikkate alınarak tarafıma takvim izin, izni,doğum izni, hastalık izni ve aylıksız müsade hakkı tanınması ve sağlanmasını talep ve istek ederim 092019
YILLIK MÜSADE TATBIK ÖRNEĞİ 3
Yıllık Izin Talep Dilekçesi
Yılına ait takvim iznimi Gün olarak tarihleri aralarında kullanmak istiyorumAyrıca yolda geçecek süreleri karşılamak amacıyla gün ücretsiz müsade istek ediyorum
Bilgilerinize arz ederim
Işçi Adı Soyadı Tarih İmza *