Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yılmaz Morgül'den engellilere yardım: Robin Hood'um!

Yılmaz Morgül'den engellilere yardım: Robin Hood'um!

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
yilmaz_morgulden_engellilere_yardim_robin_hoodum_1653562352_6479.jpg

Engelsiz Yaşam Vakfı'nda gönüllü olarak görev alan şarkıcı Yılmaz Morgül, akülü ve aküsüz tekerlekli sandalyeleri engellilere hediye ederek yüzlerde tebessüm oluşturdu.

"Özledim", "Elveda İstanbul" ve "Gönül" gibi parçalarla hafızalarda yer edinen şarkıcı Yılmaz Morgül, müzik kariyerinin yanı sıra yaptığı yardımlarla da gündem oluyor. Engelsiz Yaşam Vakfı'nda gönüllü olarak çalışan Morgül, son hareketiyle takdir topladı. 

BHHsM_1653562274_8435.JPG
Yılmaz Morgül

Kendisi ve Hot Döner'in bağışlarıyla akülü ve aküsüz tekerlekli sandalyeler satın alan Morgül, engellilere hediye etti. "Engellilerin Robin Hood'uyum" diyen Morgül "Bağışçılardan toplayıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı seviyorum" dedi.

Jyq61_1653561448_4011.JPG
Yılmaz Morgül