Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yılmaz Morgül'den şaşırtan açıklama: 'Cahil insanlar çocuk sahibi olması'

Yılmaz Morgül'den şaşırtan açıklama: 'Cahil insanlar çocuk sahibi olması'
0
43

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
yilmaz_morgulden_sasirtan_aciklama_cahil_insanlar_cocuk_sahibi_olmasi_1637740437_271.jpg

Geçtiğimiz yıllarda survivor müsabakasına katılan müzikçi Yılmaz Morgül, katıldığı seminer sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dünya Çocuk Hakları Günü hasebiyle düzenlenen bir seminere katılan Yılmaz Morgül'ün tezli kelamları dikkat çekti. Çocuk istismarı ve çocukların hak ve hukuklarının ihlal edilmesinde bilgisiz insanların hissesinin çok büyük olduğunu söyledi.

"ANA-BABA OLMAK ÇOK ÖNEMLİ"

Ünlü müzikçi, "Ana baba olmak çok değerli. Anne baba olamayacak bilgisiz insanların evlenmesine ve çocuk sahibi olmalarına karşıyım.

"ÇOCUKLARI DA SIKINTILI OLUYOR"

Çocuk sahibi olmalarını kabul etmiyorum. Bu insanların yetiştirdikleri çocuklar da sıkıntılı oluyorlar. Toplum olarak aramızdaki bütün çocukları, ana babaları üzere müdafaamız lazım.” tabirlerini kullandı.

ÖDÜL MERASİMİNDE DE BOMBALADI

Yılmaz Morgül, geçtiğimiz akşam bir ödül merasimi sonrasında basın mensuplarının önüne çıktı ve "Pahalı otomobiliyle hava atanları ve kıymetli kıyafet giyenleri sanatçı olarak görmüyorum. Birtakım sanatçı arkadaşlarım üzere garajımı açıp arabalarım bunlar filan demek ben bunları çok ayıp karşılıyorum. Benim milletim taban fiyatla yaşıyor." dedi ve meslektaşlarına ateş püskürdü.

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt