Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yılmaz Morgül'den şaşırtan açıklama: 'Cahil insanlar çocuk sahibi olması'

Yılmaz Morgül'den şaşırtan açıklama: 'Cahil insanlar çocuk sahibi olması'

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
14
yilmaz_morgulden_sasirtan_aciklama_cahil_insanlar_cocuk_sahibi_olmasi_1637740437_271.jpg

Geçtiğimiz yıllarda survivor yarışmasına katılan şarkıcı Yılmaz Morgül, katıldığı seminer sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla düzenlenen bir seminere katılan Yılmaz Morgül'ün iddialı sözleri dikkat çekti. Çocuk istismarı ve çocukların hak ve hukuklarının ihlal edilmesinde cahil insanların payının çok büyük olduğunu söyledi.

UXZCD_1637740701_5434.jpg

"ANA-BABA OLMAK ÇOK ÖNEMLİ"

Ünlü şarkıcı, "Ana baba olmak çok önemli. Anne baba olamayacak cahil insanların evlenmesine ve çocuk sahibi olmalarına karşıyım.

"ÇOCUKLARI DA SORUNLU OLUYOR"

Çocuk sahibi olmalarını kabul etmiyorum. Bu insanların yetiştirdikleri çocuklar da sorunlu oluyorlar. Toplum olarak aramızdaki bütün çocukları, ana babaları gibi korumamız lazım.” ifadelerini kullandı.

ÖDÜL TÖRENİNDE DE BOMBALADI

Yılmaz Morgül, geçtiğimiz akşam bir ödül töreni sonrasında basın mensuplarının önüne çıktı ve "Pahalı arabasıyla hava atanları ve pahalı kıyafet giyenleri sanatçı olarak görmüyorum. Bazı sanatçı arkadaşlarım gibi garajımı açıp otomobillerim bunlar filan demek ben bunları çok ayıp karşılıyorum. Benim milletim asgari ücretle yaşıyor." dedi ve meslektaşlarına ateş püskürdü.

858,506Konular
983,050Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt