Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yine sen geldin aklıma

Yine sen geldin aklıma
0
227

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yine sen
Yine sen geldin aklıma,
Sozlerin geldi,gozlerin geldi
Gitti butun kederlerim,elemlerim,
Ama sen bir turlu gelmedin

Geldi,karşıma kondu,
Beyaz kanatlı hayalin
Tutuvermek istedim ak pak ellerini
Ucup gittin ansızın,cok bekledim
Gun doğdu,yıldızlar sondu,
Ama sen geri donmedin

Sonra bakakaldım resmine,
Konuşmak istedim…suuussssss… dedin
Sustum, seni dinledim
Birden yeniden gokyuzune uctun,
Gellldedin, gelemedim…
Alihan

Similar threads

Tekrar sen Tekrar sen geldin aklıma, Sözlerin geldi,gözlerin geldi Gitti bütün kederlerim,elemlerim, Ama sen bir türlü gelmedin Geldi,karşıma kondu, Beyaz kanatlı hayalin Tutuvermek istedim ak temiz ellerini Uçup gittin pat diye,çok bekledim Gün doğdu,yıldızlar söndü, Ama sen geri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
KoLeRa&SaGoPa MİX bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım dr mahmut uçar dr mahmut uçar haberleri facebook kimdir SEN NASIL BİR İNSANSIN Yağdı yağmur aktı su baskını Doğdu Eylül'ün kızı ESEN Günün sürpriz ismi Ehlen ve Sehlen Fazla vakit kaybetti deve pireyle Ben de küçüktüm eskide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt