Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yiné sénsizLik sarmış ßédénimi...!

Yiné sénsizLik sarmış ßédénimi...!
0
169

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Kédér sarmış dört ßir yanımı yiné ßu akşam
ßu akşam işté,yüréqimin öLméyé ßaşLadıqı andan
SénsizLik qéLmiş qirmiş kanıma,
Yiné ßaşım ßéLada ßu akşam

SénsizLik pusuda
dérdim ya sana,
ßendén canımı aLmaya qéLmiş

Yiné unuttum sénsiz qünLéri saymayı,
Né qünLér qéçmiş,sén qéLmémişsin yar!

Yiné kédér,yiné hüsranLar yüréqimdé
Séni ßékLémék Ölüm qibi qéLir qönLümé,
SénsizLik acı vérir içimé

Yiné ßaşım ßéLada ßu akşam

Yüréqindén qéLén qüLLér,ßir ßir soLdu éLimdé
£LLérindén qéLén méktupLar,yandı küL oLdu qözümdé
ßana vérdiqin sözLér,ßak unutuLdu yiné

£LLérimdé kéLépçé,yüréqimdé zincir!
SéLam yüréqiné!
SéLam sana SérSéri!

sénsizLiqimi dindirécék ték ßirşéy söyLé yüréqimé
SérSéri kız! *

Similar threads

Kédér sarmış dort ßir yanımı yiné ßu akşam ßu akşam işté,yuréqimin oLméyé ßaşLadıqı andan SénsizLik qéLmiş qirmiş kanıma, Yiné ßaşım ßéLada ßu akşam SénsizLik pusuda dérdim ya sana, ßendén canımı aLmaya qéLmiş Yiné unuttum sénsiz qunLéri saymayı, Né qunLér qécmiş,sén qéLmémişsin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Havalı Nickler havalı nickler havali nickler havalı erkek nickleri farklıyım nickleri kapak Her konuda farklıyım ve ayrım yaratırım diyorsanız msn niz içinde bu geçerlidir nasıl olursa olsun bu havalı nickler msn nizde fazla güzel duracakhavalinickler5c58320b8933ealt Gözümden Akan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Rock tarzı msn nickleri rock tarzı sözler qanqa sözleri qanqa nickleri Yepyeni Rock tarzı msn yani messenger yani mesene nicklerirocktarzimsnnickleri5c582fa9694fbpngalt :D:D :D:D :D:Drocktarzimsnnickleri5c582fa96d02calt :D Big Grin :D ×x| ηє кα∂αяιηι SUSTUK кσηυѕтυкℓαяιмιzιη |x× ßeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Girift,şekilli süslü karizmatik nickler şekilli yürek şekilli kalp nickleri nickler kalpli nickler nickleri ßüTün öZL€DiKL€R!im ߀ND€n farklı YaŞıYoR!!!! ß € $ P a R a € d € R M i V a r L ı q ı n ? K i Y o k L u q u n ß e n i A c ı t S ı n !! A$k'La SakLanßaç ØYnuYØrum !! £n iYisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Carizmatik nickler carizmatik nickler * a$k fena ßi $aka^! ' üzgünüm sénin yérini tıpkı sénin qißi 1iyLé doLdurdum ' Hérgün kan akıtsada qörméz ßu qözLérim sén qéßéréné değin cok susasamda kanımı akıtır içérim kanana değin!! ' Séndén Adam OLmaz Lakin Sénsiz Dé OLmaz! ' KaLßim Artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt