2019 YKM personel alımı,YKM 2019 personel alımı, 2019 YKM işci alımı, YKM 2019 personel alımları, YKM online başvuru
imagesykmpersonelalimi20195ad7fe4b54232
YKM İnsan Kaynakları İlkeleri
YKM Grubunda uygulanan İnsan Kaynakları temel ilkeleri;
İşin ozelliğine uygun nitelikte eleman secimi ve gorevlendirilmesini yapmak
Tum calışanlara,yeteneklerini ve becerilerini kullanabilecekleri bir calışma ortamı sağlamak
Calışanların taşıdığı yetki ve sorumluluğa gore ucretlendirilmesini sağlamak
Calışanların reel ucret artışında, bir ust goreve getirilmesinde, eğitim ihtiyaclarının belirlenmesinde ve kariyer planlarının yapılmasında objektif olcutler dahilinde değerlendirilmesini sağlamak
Calışanlara gelişmelerini sağlayacak, başarılarını artıracak ve onları ust gorevlere hazırlayacak şirket ici ve dışı eğitim ortamları yaratmak
Karşılıklı saygı, guven, anlayış ve etkin iletişim cercevesinde yeni fikirlerin oluşmasına ve onerilmesine zemin hazırlamak, sorunlara cozum getirmek
YKM iş başvurusu icin tıklayınız
imagesykmpersonelalimi20195ad7fe4b54232
YKM İnsan Kaynakları İlkeleri
YKM Grubunda uygulanan İnsan Kaynakları temel ilkeleri;
İşin ozelliğine uygun nitelikte eleman secimi ve gorevlendirilmesini yapmak
Tum calışanlara,yeteneklerini ve becerilerini kullanabilecekleri bir calışma ortamı sağlamak
Calışanların taşıdığı yetki ve sorumluluğa gore ucretlendirilmesini sağlamak
Calışanların reel ucret artışında, bir ust goreve getirilmesinde, eğitim ihtiyaclarının belirlenmesinde ve kariyer planlarının yapılmasında objektif olcutler dahilinde değerlendirilmesini sağlamak
Calışanlara gelişmelerini sağlayacak, başarılarını artıracak ve onları ust gorevlere hazırlayacak şirket ici ve dışı eğitim ortamları yaratmak
Karşılıklı saygı, guven, anlayış ve etkin iletişim cercevesinde yeni fikirlerin oluşmasına ve onerilmesine zemin hazırlamak, sorunlara cozum getirmek
YKM iş başvurusu icin tıklayınız