Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

YKS Sonuçları Açıklandı!

YKS Sonuçları Açıklandı!
0
70

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66

18-19 Haziran’da gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları İmtihanı'nın (2022-YKS) sonuçları açıklandı. Tercihler 27 Temmuz-5 Ağustos ortasında yapılacak.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Lideri Prof. Dr. Halis Aygün, 18-19 Haziran'da gerçekleştirdikleri Yükseköğretim Kurumları İmtihanı (2022-YKS) sonuçlarının adresinden açıklandığını bildirdi.

Aygün, toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada, '18-19 Haziran 2022 tarihlerinde üç oturumda gerçekleştirdiğimiz Yükseköğretim Kurumları İmtihanı (2022-YKS) sonuçlarını internet sayfamızdan açıkladık. Sonuçların tüm adaylarımıza ve ailelerine güzel olmasını dilerim.' tabirlerine yer verdi.

Tercih süreçleri, 27 Temmuz'da başlayacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Lideri Prof. Dr. Halis Aygün, Yükseköğretim Kurumları İmtihanı (2022-YKS) tercih süreçlerinin 27 Temmuz-5 Ağustos'ta yapılacağını bildirdi.

Aygün, toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada, '2022-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu bu hafta içinde yayımlayacağız. 2022-YKS tercih süreçleri 27 Temmuz 2022 tarihinde başlayacaktır. Adaylarımız tercihlerini 27 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri ortasında adresinden yapacaklardır.' bilgisini paylaştı.

Similar threads

ÖSYM, 2021 Yükseköğretim Kurumları İmtihanı sonuçlarını "sonuc.osym.gov.tr" internet sitesinden açıkladı. Üniversite tercihleri 5-13 Ağustos 2021 tarihleri ortasında yapılacak. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Lideri Prof. Dr. Halis Aygün, 26-27 Haziran'da gerçekleştirdikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları açıklandı. Milyonlarca üniversite adayının heyecanla beklediği açıklama ÖSYM'den geldi. Yerleştirme sonuçlarına, "sonuc.osym.gov.tr" adresinden ulaşılabilecek. ÖSYM Başkanı Halis Aygün, yaptığı açıklamada, "5-20 Ağustos 2021...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
2022 YKS başvurularının hangi tarihler arasında olacağı binlerce aday tarafından merak ediliyor. YKS başvuruları 11 Şubat itibariyle başladı. ÖSYM’nin sitesinde yayımlanan kılavuzla 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) ilişkin ayrıntılar da belli oldu. Kılavuzda yer alan bilgilere göre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
2022 YKS başvurularının hangi tarihler arasında olacağı binlerce aday tarafından merak ediliyor. YKS başvuruları 11 Şubat itibariyle başladı. ÖSYM’nin sitesinde yayımlanan kılavuzla 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) ilişkin ayrıntılar da belli oldu. Kılavuzda yer alan bilgilere göre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
ÖSYM, 18-19 Haziran'da gerçekleştirilecek 2022 YKS Sınav Giriş Belgelerini adayların erişimine açtı. 2022 YKS sınav giriş belgesi nasıl sorgulanır? YKS 2022 sınav yerleri belli oldu mu? 2022 YKS sınav giriş belgesi sorgulama.... Açıklamayı, ÖSYM Başkanı Halis Aygün sosyal medya hesabından yaptı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt