Yoğurt Çorbası yoğurt çorbaları Yoğurt Çorbası 750 Gr yoğurt, 8 Su bardağı et suyu, 50 Gr margarin veya istikrarsız yağ, 2 Kahve fincanı un, Yeteri dek tuzlu, 1 Çorba kaşığı kurutulmuş nane(arzu edilirsE hazırlanışı Yoğurt,yeteri kadar tuzlu bir tencereye konur Yoğurt tel karıştıcı ile çırpılırken,üstüne derece derece dökülerek et suyu katılır Bir diğer tencereye yağ ve un konur,tahta bir kaşıkla çabuk çabuk karıştırılarak 12 dakika kadar kavrulur Daha Sonra karıştırmaya ara vermeden buna değişik kapta bulunan yoğurtlu karışım gitgide katılır Ayrıntılarıyla yedirildikten sonra alev artırılır ve çorba azıcık kaynatılır Derin tabaklarda veya minik kaselerde servis yapılır id