Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yoğurt Soslu Patates Topları

Yoğurt Soslu Patates Topları
0
361

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Yoğurt Soslu Patates Topları Tarifi İçin Malzemeler

*45 adet orta yükseklik patates
*8 yemek kaşığı yoğurt
*2 diş sarımsak
*Akıcı yağ
*Katı yağ
*Pulbiber

Yoğurt Soslu Patates Topları Tarifi Yapılışı
Ilk Önce ben patatesleri soymadan tencereye koydum, patatesleri tencereye koyuyoruz Ağzına kadar su dolduruyoruz Patateslerin üstünü geçecek şekilde orta ateşte bırakıyoruz Piştiğini anlamak için çatal batırmanız yeterli olacaktır Piştikten sonradan kabuklarını soyuyoruz Büyük bir tasa alıyoruz Soyduğumuz patatesleri üzerine azıcık akışkan yağ biraz katı yağ biraz tuzlu ekleyip en ince ayrıntısına kadar eziyoruz Ezdikten sonra göz kararına tarafından bir barbar yoğurtlu sarımsak yapıyoruz Gerisinde patatesten eksik birşey alıp elimizde yuvarlayıp herhangi biryere diziyoruz Hepsini benzer şekilde uyguladıktan daha sonra sarımsaklı yoğurdumuzu üstüne döküyoruz kaşık yardımıyla Gerisinde tavaya akıcı yağ ve pul biber koyup 2 dakika sonra alıp onuda yoğurdun üzerine döküyoruz Sıhhat olsunn

Similar threads

Yoğurt Soslu Patates Topları Tarifi İçin Malzemeler *45 adet orta boy patates *8 yemek kaşığı yoğurt *2 diş sarımsak *Sıvı yağ *Katı yağ *Pulbiber Yoğurt Soslu Patates Topları Tarifi Yapılışı Öncelikle ben patatesleri soymadan tencereye koydum, patatesleri tencereye koyuyoruz Ağzına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Yoğurt Soslu Patates Topu Tarifi İçin Malzemeler **45 adet patates **Bir tutam maydanoz **2 tane havuç **Roka **Yeşil soğan **Pul biber *Karabiber *Tuz *75 gram tereyağı SOSU İÇİN **56 kaşık yoğurt **Mayonez ÜZERİ İÇİN **Pul biber **Nane Yoğurt Soslu Patates Topu Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Patates Topları Tarifi İçin Malzemeler *3 adet patates *7 dal maydonoz *Pul biber *Tuz karabiber *Yoğurt *Sarımsak Patates Topları Tarifi Yapılışı Öncelikle patatesleri haşlıyoruz Haşlanan patateslerin içine maydanozları ince ince doğradıktan sonra içerisine pul biber ,karabiber, tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Patates Topları Tarifi İçin Malzemeler *45tane patates sıvı yağ *1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber *1 çay kaşığı karabiber *Tuz *12 demet dereotu Sosu İçin: *2 diş sarımsak yoğurt 2 Sos sıvı yağ nane pulbiber 1tatlı kaşığı salça Patates Topları Tarifi Yapılışı Patatesler soyup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Soslu Patates Topu Tarifi İçin Malzemeler *6 orta boy patates *4 5 adet kornişon turşu *Yarım kutu konserve mısır *1 adet küçük yoğurt *1 yemek kaşıgi tereyağ *1 yemek kaşığı salça *Nane, tuz, kırmızı pul biber Soslu Patates Topu Tarifi Yapılışı Öncelikle patatesleri haşlıyoruz Patates...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt