Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yoğurtlu Çorba

Yoğurtlu Çorba
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yoğurtlu Çorba Tarifi İçin Malzemeler 1 adet havuçYarım su bardağı arpa şehriye1 kase yuvarlak köfteSıvıyağ1 tatlı kaşığı tereyağı5 kaşık yoğurt1 adet yumurta3 su bardağı su1 kaşık un Köfte için; Yarım kilo kıyma1 5 su bardağı ince bulgur2 adet soğan1 yumurtaMaydanoz (İstediğiniz baharatları ekleyebilirsiniz pul biber, kimyon, karabiber, toz kırmızı biber ve tuz)   Yoğurtlu Çorba Tarifi Yapılışı Ilk Kez havuçları küp küp doğrayıp akışkan yağında azıcık kızarana dek pişiriyoruz sonra terayağınıda koyup arpa şehriyelerini kavuruyoruzDiğer tarafta yoğurt yumurta ve unu çırparak üstüne 3 su barsağı su ilave ediyoruzPembeleşen arpa şehriyelerin üstüne yoğurtlu karışımı ilave edip( süzgeçten geçirmeyi seçim ediyorum) kaynamaya başlayasıya değin karıştırıyoruzKaynayan çorbamıza tuzlu atıp bir kase küçük köftelerimizide ( ben köfteyi hazırlayıp buzluğa atıyorum) koyup birazcık daha pişirip kapatıyoruz Sağlık olsun (Köfte malzemelirimizi bir kapda yoğuruyoruz yuvarlayıp buzluğa koyabilirsiniz)ol sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur

858,496Konular
982,218Mesajlar
30,133Kullanıcılar
babapro356Son üye
Üst Alt