iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler;4 yumurta
1 su bardağı esmer şeker 3 yemek kaşığı zeytinyağı 900 gr süzme yoğurt 6 yemek kaşığı irmik 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu
kreması için
3 bardak light süt 3 yemek paket mısır nişastası 1 çay bardağı esmer şeker öğütülmüş damla sakızı limon kabuğu rendesi
Hazırlanışı;
Yumurta, esmer şekeri çırpın Zeytinyağı, irmik, yoğurt, kabartma tozu ve vanilya ekleyin iyice çırpın Yağlanmış borcama dökülür ve önceden ısıtılmış 180 derecede fırında 4045 dk pişirin Cheesecake piştikten sonra soğutun
Krema için tüm malzemeyi karıştırın en son limon kabuğu rendesi ve damla sakızı ekleyin bir taşım kaynadıktan sonra soğumuş cheesecake’in üzerine dökün Soğuduktan sonra dilimlenerek servis edin
Afiyet olsun
1 su bardağı esmer şeker 3 yemek kaşığı zeytinyağı 900 gr süzme yoğurt 6 yemek kaşığı irmik 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu
kreması için
3 bardak light süt 3 yemek paket mısır nişastası 1 çay bardağı esmer şeker öğütülmüş damla sakızı limon kabuğu rendesi
Hazırlanışı;
Yumurta, esmer şekeri çırpın Zeytinyağı, irmik, yoğurt, kabartma tozu ve vanilya ekleyin iyice çırpın Yağlanmış borcama dökülür ve önceden ısıtılmış 180 derecede fırında 4045 dk pişirin Cheesecake piştikten sonra soğutun
Krema için tüm malzemeyi karıştırın en son limon kabuğu rendesi ve damla sakızı ekleyin bir taşım kaynadıktan sonra soğumuş cheesecake’in üzerine dökün Soğuduktan sonra dilimlenerek servis edin
Afiyet olsun