iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
12 kg havuç
250 gr yoğurt
2 diş sarımsak
bir çay bardağı ayçiçek yağı
tuz
HAZIRLANIŞI
Havuçları rendeleyin Ayçiçek yağı ile ölünceye kadar kavurun, soğumaya bırakın Bu arada yoğurt sarımsak ve tuzu karıştırın havuçlar soğuyunca yoğurtla karıştırıp servis tabağına alın (Çok iyi rakı mezesidir
12 kg havuç
250 gr yoğurt
2 diş sarımsak
bir çay bardağı ayçiçek yağı
tuz
HAZIRLANIŞI
Havuçları rendeleyin Ayçiçek yağı ile ölünceye kadar kavurun, soğumaya bırakın Bu arada yoğurt sarımsak ve tuzu karıştırın havuçlar soğuyunca yoğurtla karıştırıp servis tabağına alın (Çok iyi rakı mezesidir