Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yoğurtlu Kabak Havuç Spagetti

Yoğurtlu Kabak Havuç Spagetti

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yoğurtlu Kabak Havuç Spagetti Tarifi İçin Malzemeler

*1 kabak
*1 havuç
*23 adet kırmızı biber(benim buzlukta közlenmiş vardı onu kullandım)
*1 silme tatlı kaşığı nane
*1 tutam dereotu
*Zeytinyağ
*1 yemek kaşığı mayonez
*Sarımsaklı yoğurt

Yoğurtlu Kabak Havuç Spagetti Tarifi Yapılışı
Havuç ve kabak boyuna ikiye bölünür (havuç ve kabağın büyüklüğüne göre 3 de olabilir) Ardından ince ince doğranır julyen şeklinde Eğer benim gibi soyacağınızın tırtıklı yeri varsa bununla çok pratik oluyor Hatta blendırların spagetti gibi doğrayan bölümleri var o şekilde bile olabilir Tavaya zeytinyağ alınır İlk önce havuçlar eklenir ve çok yumuşatmadan sotelenir Ardından doğranan kabaklar eklenir ve sotelemeye devam edilir Eğer kırmızı biber taze alındıysa onu da julyen doğrayıp kabaktan sonra kavurun Sarımsaklı yoğurda hazırda olan biberler, 1 yemek kaşığı mayonez, nane, tuz ve dereotu eklenir Karıştırılan sosa soğuyan sebzeler eklenir Dolapta soğutulan salata servise hazır

Similar threads

Malzemeler 1 kabak 1 havuç 23 adet kırmızı biber(benim buzlukta közlenmiş vardı onu kullandım) 1 silme tatlı kaşığı nane 1 tutam dereotu Zeytinyağ 1 yemek kaşığı mayonez Sarımsaklı yoğurt Hazırlanışı Havuç ve kabak boyuna ikiye bölünür (havuç ve kabağın büyüklüğüne göre 3 de olabilir)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Yoğurtlu Havuç Ve Kabak Tarifi İçin Malzemeler *2 orta boy havuç *2 orta biy kabak *1 kase sarımsaklı yoğurt *1 kaşık tepeleme mayonez *23 kaşık sıvı yağ *Bir tutam dereotu (arzuya göre) *Tuz Yoğurtlu Havuç Ve Kabak Tarifi Yapılışı Pratik lezzetli bir tarif deneyin mutlaka*Havuç ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Sebze Spagetti (Havuç Ve Kabakla) Tarifi İçin Malzemeler *1 adet kabak *1 adet havuç *1 yemek kaşığı zeytinyağı Üzerine: *3 yemek kaşığı yoğurt *1 diş sarımsak *1 yemek kaşığı zeytinyağı *Pulbiber, nane, kırmızı toz biber Sebze Spagetti (Havuç Ve Kabakla) Tarifi Yapılışı Kabak ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Diyet Kabak Spagetti Tarifi İçin Malzemeler *3 orta boy kabak Sosu için: *2 yemek kaşığı zeytinyağı *2 diş sarımsak *Yarım limonun suyu Diyet Kabak Spagetti Tarifi Yapılışı Kabakları güzelce yıkayın ve kurulayın Kabuğunu soymayın Daha sonra bir meyve soyacağıyla kabaktan ince uzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
* Yoğurtlu Kabak Ve Havuç Tarifi İçin Malzemeler *1 adet kabak *1 adet havuç *Sıvıyağ *Tuz *2 diş sarımsak *1, 5 su bardağı yoğurt *2 yemek kaşığı mayonez *Bir tutam dereotu Yoğurtlu Kabak Ve Havuç Tarifi Yapılışı Havuç ve kabağı rendeliyoruz Tavamıza sıvı yağı, havuç ve kabak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt