Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yoğurtlu Kereviz Mezesi

Yoğurtlu Kereviz Mezesi
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yoğurtlu Kereviz Mezesi Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet orta boy kereviz
*Süzme yoğurt
*Sarımsak

Yoğurtlu Kereviz Mezesi Tarifi Yapılışı Kerevizleri soyup rendeliyoruz Sarımsakları da ince ince kıyıp yoğurtla karıştırıyoruz Ben üzerine zeytin yağı ve kuru nane ekliyorum çok daha lezzetli oluyor Afiyet olsun

Similar threads

Yoğurtlu Kereviz Mezesi Tarifi İçin Malzemeler *3 adet kereviz *Yarım demet dere otu *3 küçük kase yoğurt *5 yemek kaşığı mayonez *3 diş sarımsak *Tuz Yoğurtlu Kereviz Mezesi Tarifi Yapılışı Kerevizleri soyup rendeleyin Geniş bir kaba alıp üzerine yoğurt ve mayonezi ekleyip karıştırın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Sarımsaklı Yoğurtlu Kereviz Mezesi Tarifi İçin Malzemeler *1 orta boy kereviz *3 bardak yoğurt *3 yemek kaşığı mayonez *2 diş sarımsak *1 tatlı kaşığı tuz Sarımsaklı Yoğurtlu Kereviz Mezesi Tarifi Yapılışı Misafir için harika bir meze tarifi? Kerevizin sapı kesilir ve kalan kısmı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Yoğurtlu Kereviz Mezesi Tarifi İçin Malzemeler *1 adet kereviz *1 kase yoğurt *Yarım çay kaşığı tuz *2 diş sarımsak Üzeri için: *2 adet ceviz içi *Maydanoz Yoğurtlu Kereviz Mezesi Tarifi Yapılışı Kerevizi rendele, yoğurdu tuzla çırp, sarımsağı rendele, kerevizle karıştır Tabağa al...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Kereviz Mezesi (Mısırlı) Tarifi İçin Malzemeler *1 orta boy kereviz *Yoğurt *Haşlanmış yada konserve mısır *Mayonez *Tuz *Nane *Zeytinyağı Kereviz Mezesi (Mısırlı) Tarifi Yapılışı Bu basit ama bi *o kadar lezzetli mezeyi paylaştığıma seviniyorum çünkü herkez kerevizi sevmez özellikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Yoğurtlu Kereviz Salatası Tarifi İçin Malzemeler *2 adet orta boy kereviz *3 adet elma *Yoğurt *Mayonez *Tuz Yoğurtlu Kereviz Salatası Tarifi Yapılışı Kerevizleri rendeliyoruz ( kararmaması için limonlu suya) elmaları da aynı şekil rendeliyoruz, sonra yoğurt ,mayonez ve tuzu bir *kapta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,498Konular
982,049Mesajlar
30,034Kullanıcılar
hasim61Son üye
Üst Alt