Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yoğurtlu Poğça Tarifi

Yoğurtlu Poğça Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yoğurtlu Poğça Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı süt
*1 çay bardağı su
*1 su bardağı sıvı yağ
*1 yaş maya
*3 yemek kaşığı şeker
*4 yemek kaşığı yoğurt
*Karara göre tuz
*Aldığı kadar un

Yoğurtlu Poğça Tarifi Yapılışı
1
*Sütle suyu ılıklaştırıyoruz yaş mayayla şekerin üzerine döküp karıştırıp 5 dk bekliyoruz
*Sonra diğer malzemeleri ekleyip aldığı kadar unla yumuşak hamur yoğurup 15 dk dinlendirip tepsiye diziyoruz
*Üzerine yumurta sarısı sürüyoruz
*Susamını koyup 1 saat mayalanmaya bırakıyoruz
*Sonra ısınmış* fırına koyuyoruz
*Ben 180 derecede pişirdim

Similar threads

Puf Poğça Tarifi İçin Malzemeler *1 yaş maya *5 yemek kaşığı şeker *1 çay kaşığı tuz *2 yumurta akı (sarısı üzerine) *2 su bardağı ılık süt *1 çay bardağı su *15 çay bardağı sıvı yağ *Aldığı kadar un Puf Poğça Tarifi Yapılışı Öncelikle suyla sütümüzü karıştırıp ılık hale getirelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Peynirli Poğça Tarifi İçin Malzemeler *1 paket yaş maya *2, 5 su bardağı ılık süt *2 adet yumurta beyazı içine sarısı üzerine *3 yemek kaşığı şeker *1, 5 tatlı kaşığı tuz *1 su bardağı sıvı yağ *1 kg un (Yumuşacık ele yapışmayan bir hamur elde edin) İç harcı için; *Peynir *Maydanoz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Haşhaşlı Poğçam Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı ılık süt *1 su bardağı ılık su *1 tatlı kaşığı tuz *1 tatlı kaşığı şeker *Yarım su bardağı sıvı yağ *1 paket instant maya *2 yemek kaşığı hazır markette satılan yaş haşhaş (ben amasya haşhaşı kullandım) *Aldığı kadar un İç harcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Yumuşacık Poğça Tarifi İçin Malzemeler *1 çay bardağı sıvı yağ *1 tatlı kaşığı tuz *2 tatlı kaşığı şeker *3 yemek kaşığı instant maya *2 su bardağı su *6 su bardağı un Üzeri için; *1 tane yumurta *Çörek otu Yumuşacık Poğça Tarifi Yapılışı Tüm malzemeleri bir kaba koyalım ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Dere Otlu Poğça Tarifi İçin Malzemeler *Hamurun malzemeleri: *15 su bardağı yoğurt *1 su bardağı sıvı yağ *100 gram margarin *2 yumurta ( bir tanesinin sarısı ayrılacak) *2 yemek kaşığı sirke *15 çay kaşığı şeker *1 tatlı kaşığı tuz *1 paket maya *1 çay kasığı karbonat *Aldığı kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,498Konular
982,066Mesajlar
30,052Kullanıcılar
Generall0122Son üye
Üst Alt