Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yoğurtlu Taze Fasulye

Yoğurtlu Taze Fasulye

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yoğurtlu Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler

*1 kilo taze fasulye
*2 orta boy domates
*Süzme yoğurt
*Sarımsak
*Tuz

Yoğurtlu Taze Fasulye Tarifi Yapılışı Fasulyeleri temizleyip yemeklik doğrayınız Fasulyeleri düdüklü tencereye koyunuz Domatesleri küp şeklinde doğrayıp fasulyelerin üzerine ilave ediniz Fasulyelerin üzerini örtecek kadar su koyunuz Düdüklü tencerenin kapağını kapatınız Yarım saat pişiriniz Fasulyeler yumuşamış olacaktır Suyunu süzünüz Soğuduğunda eliniz ile fazla suyunu sıkınız
Sarımsaklı yoğurdu hazırlayınız Hazırladığınız fasulyeleri güzelce karıştırınız Servis tabağına alınız Üzerine pul biberli yağ veya sade ve soğuk olarak servis yapınız

Similar threads

Derin Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo taze fasulye *5 tane domates *3 tane biber *NOT; *Malzemeleri istediğiniz kadar çoğaltıp azaltabilirsiniz *Siz istediğiniz fasulyeden hazırlayabilirsiniz (Ben etli ve kılçıklı fasulyeden hazırlıyorum Derin Dondurucuda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Derin Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo taze fasulye *5 tane domates *3 tane biber *NOT; *Malzemeleri istediğiniz kadar çoğaltıp azaltabilirsiniz *Siz istediğiniz fasulyeden hazırlayabilirsiniz (Ben etli ve kılçıklı fasulyeden hazırlıyorum Derin Dondurucuda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Yoğurtlu Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo taze fasulye *1 adet küçük boy kuru soğan *Zeytinyağı *1 çay bardağı bulgur *2 su bardağı yoğurt *2 diş sarımsak *Tuz Yoğurtlu Taze Fasulye Tarifi Yapılışı Merhabalar, Yaz aylarında soğuk soğuk tüketebileceğimiz nefis bir tarif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Yoğurtlu Taze Fasulye Salatası Tarifi İçin Malzemeler *300g taze fasulye *1 kase yoğurt *2 diş sarımsak *Tuz Yoğurtlu Taze Fasulye Salatası Tarifi Yapılışı Fasulyeler ezilecek kıvama gelen kadar haşlanır ve suyu süzülür Çatalla ezilen, küçük parçalar haline gelen fasulyelerin üzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Yoğurtlu Patlıcan Salatası Tarifi İçin Malzemeler *2 adet patlıcan *1 kase süzme yoğurt *2 diş sarımsak *Tuz *Kızartmak için yeterince sıvı yağ *Biber Yoğurtlu Patlıcan Salatası Tarifi Yapılışı Patlıcanları istediğiniz gibi doğrayıp, haşlayınız Suyunu süzüp kenarda soğuması için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt