Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yok Böyle Dans'a Ara Verildi!

Yok Böyle Dans'a Ara Verildi!
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Değil Böyle Dans'a Ara Verildi! Yapımcılığını Acun Ilıca'nın üstlendiği müsabaka Yok Böyle Dans,Defne Joy Foster'in ölümü nedeniyle 1 hafta ara verildiAynı zamanda Yetenik Sizsiniz Türkiye yarışmasınında bu hafta yayınlanmayacağını duyuran Acun Ilıcalı,Defen JoY Foster'ın ölümü sebebiyle duyduğu acıyı şu sözleriyle dile getirdi; 1549044748 1549044748 yokboyledansaaraverildi5c548c10e2a6fyokboyledansaaraverildi5c548c10e2a6f yokboyledansaaraverildi5c548c10e2a6f Sevgili arkadaşım Defne Joy'u kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim Yok Böyle Dans'ta beraber olduğumuz vakit her tarafında bana daima takviye olmuş böylesine temiz kalpli bir insanın bu değin genç bir yaşta aramızdan ayrılması bana ve bütün Acunmedya ailesine büyük bir acı verdi Defne'ye Allah'tan rahmet, karamsar ailesine baş sağlığı diliyorum Takdir edersiniz ancak böyle bir acı yaşarken hafta sonu hiçbir şekilde program yayını yapmamız laf konusu bile olamaz Bu hafta sonu Yok Böyle Dans ve Kabiliyet Sizsiniz Türkiye yayınları olmayacaktır  

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt