Yokluğuna Doyamadım Varlığında Öldür Beni 1549070716 1549070716 yoklugunadoyamadimvarligindaoldurbeni5c54f18153da6yoklugunadoyamadimvarligindaoldurbeni5c54f18153da6 http:filesmyoperacomTUSEMYARblog155m3j8 “ Sen sustukça tenhalarda, Yirmi dokuz harf, iki kalp Bilmediğin kalabalıklara seni anlatacağım “ Kapat tüm kapılarını Yalnızca dinle, En sevdiğimiz şarkı radyoda çalınıyor bak Uzaklığına inat Sen ellerini uzat bana Gözlerini kapat kirpiklerime Saçlarını bırak yüreğime Ve sokul nefesimin sen kokan nefesine Kelimeler bir şiire başlamışken Yüreklerimiz Sevdanın raksına dursun Suskunluğuna doyamadım sevgili Varlığında öldür beni Seni anlattığım yerden sor bilmediklerimi Anlatma beni Yorma kendini Sen sustukça, Ben sustuğun yerde yüreklendiririm harflerimi Seni anlatabildiğim dek yaşatırım cesedimi Seni anlatamadığım gün, Sonsuzluğa bağışlarım yufka gençliğimi Adının harfleri and olsun oysa, Gövdemin en körpe yerinden koparırım yaralarımı Sen beni suskunluğuna bahşet yeter ki, Sustuğunda bıraktığın her boşluktan Ben bir hayatı bağışlarım sevda gözeneklerine Sustuğun yerde, İçime bir diğer çekiyorum seni sevgili Adının tüm harfleri ıslak dudaklarımda Şiirlerim sevdanda ıslanmayı bekliyor Mürekkebimin en taze uygun “ Beni sesinin yokluğuna alıştıran yüreğine “ Seni sensiz de yaşatabilecek değin güçlü yüreğime