Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yoklugunda varlığın gibi sevgili...

Yoklugunda varlığın gibi sevgili...
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yoklugunda varlığın gibi sevgili Eloglu sevdalardan dem tutar, ask büyütür yildizlardan; senin ise düslerin yasaklanmış, dokunamazsin Birini sevmissindir geçen yillarda Açik bir bere gibidir hâlâ Hâlâ ne çok özlersin onu, aglayamazsin… Sonra vakt erisir, toprak gülümser sana; upuzun bir ömrün ortasinda ne hayata ne ölüme yakisamazsin… Ben senin, sana kalan satırlarından geldim sevgili Sadece sana ait olan satırlarındanYine de, fazla uzakta olsan da, hala yaşadiğını ve uzaklarda da olsa, bir yerlerde nefes aldigını kavramak; minik seylerden mutlu olan Polyanna misali ısıtıyor içimi Yoklugunda varlığın gibi sevgili Hiç ayrım değil Ve ben yoklugunu da varlığını sevdiğim gibi seviyorum Fakat sen ne olur, ne olur gülüşlerinle alkişla beni Çünkü seni sevdiğimi bilen ve bilecek olan satırlarından geldim Ben seni samimi sevmiş olduğumu haberdar olan satırlarından geldim! ​ alıntı ​  

858,496Konular
981,654Mesajlar
29,725Kullanıcılar
Üst Alt