Bugünlerde Teoman üzere hissediyorum.
1. "Normalde hayatı biraz sıkıcı buluyorum… Bana pek manalı gelmiyor. Evvelce birçok hayalim vardı, birçoklarını yaptım ya da artık umurumda değiller."
2. "Sık sık alıngan, karamsar oluyorum, her hoş şeye bir kulp buluyorum. Bir amaç bulamıyorum, endişeleniyorum, canım sıkılıyor. Düşününce de saçma geliyor amaçlar… "Ne gerek var?” diyorum."
3. “İçine bir türlü tam olarak nüfuz edemediğimi hissettiğim bir yer dünya. Rasyonel bakayım diyorum, olmuyor. İçine inançları ve hayalleri sokayım diyorum, başım karışıyor.”
4. "Yalnızlık daha hoş geliyor. Alaka olacaksa da fazla yüz göz olmayan, uzaklıklı bir tanesi daha uygun. O denli daima battaniye altında dizi seyreden çiftlerden olamam."
5. "Yaşlanmaktan değil, sıkılmaktan korkuyorum."
6. "Hayatta yapması zevkli olan çok az şey var."
7. "Depresyon fazla aşınmış bir kavram benim için. Çoklukla tabana vururum. Evvelden hayattan nefret ettiğim çok vakit oldu."
8. "Hiç umudum yok. Ülkemdeki insanların birbirini seveceği hayalini kurmuştum. Artık imkansız. Yorgunum Türkiye’den… Herkesin şirazesi kaymış."
9. "Karanlık taraflarımızı bastırmaya, oraları pek göstermemeye çalışıyoruz. Facebook’ta, Instagram’da herkes memnunluktan ölüyor neredeyse ancak bu, palavra işte. Birebir münasebette anlıyoruz nasıl birileri olduklarını… Ben kendi hesabıma, derin sohbetlere girdiğimde, herkes yelkenleri suya indirip kendi gerçeğini gösterdiğinde kopkoyu şeyler görüyorum, genelde de derin bir mutsuzluk."
10. "Ruhen yaşlandım, geçmişte yaşıyorum."
11. "Genelde sorunlara ağırlaşan, hoş şeyleri ıskalayan biriyim."
12. "Zaman o denli süratli akıyor ki, bu sürate çok şaşırıyoruz. Aylar, mevsimler, yıllar geçiyor ve güya bunu yalnızca seyrediyormuşum, dahil olamıyormuşum üzere geliyor."