Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

YÖK'ten Düzenleme: Akademik Kadro İlanlarında Belirli Bir Adayı Tanımlayan Özel Şartlara Yer Verilemeyecek

YÖK'ten Düzenleme: Akademik Kadro İlanlarında Belirli Bir Adayı Tanımlayan Özel Şartlara Yer Verilemeyecek
0
39

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-b42dbe613235f2c442ed53125f8590587b61ff41.jpg

Yükseköğretim Şurası (YÖK) tarafından yapılan yeni düzenlemeye nazaran, üniversitelerde profesör, doçent ve hekim öğretim üyesi alım ilanlarında müracaat şartı olarak, adayların lisansüstü tez yahut uzmanlık tezi isimlerinin bir kısmı yahut tamamı yazılamayacak, ayrıyeten ilanda yalnızca muhakkak bir adayı tanımlayan özel koşullara da yer verilemeyecek.

Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

YÖK Lideri Prof. Dr. Yekta Saraç, Twitter'dan paylaştığı bildirisinde, "bazı akademik takım alımlarında yaşanan durumlardan rahatsız olduğumuzu belirterek bunları engellemeye yönelik 'düzenlemeler' yapacağımızı söz etmiştik" diyerek yeni düzenlemeyi duyurdu.

858,506Konular
982,998Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt